5 afprøvede og testede taktikker til at sælge flere billetter til dit næste arrangement

Sælger du ikke lige så mange billetter, som du gerne ville? Måske skal du genoverveje din billetsalgsstrategi. Vi ved heldigvis meget om at sælge billetter. Her er nogle af vores afprøvede og testede tips, så du kan få solgt flere billetter til dit næste arrangement.


1. Lad være med at sætte alle billetter til salg på én gang


Vil du også gerne have et udsolgt arrangement? Lad være med at sætte alle billetter til salg på én gang. Ved at sætte et lille antal billetter til salg i en kort periode, skaber du en følelse af, at billetkøberne skal skynde sig at få fat i en billet og det vil automatisk få dem til at handle hurtigere. Læg derfor et lille antal billetter til forsalg og skemalæg resten til at komme i salg på et senere tidspunkt.


2. Opret særlige billetter til dine mest dedikerede følgere


Opret særlige billetter til de personer som tilmelder sig din mailingsliste, eller som følger dig på de sociale medier. Dette er dine mest dedikerede følgere, så giv dem eventuelt muligheden for at købe en billet til næste arrangement til en nedsat pris - før alle andre. Det her er en god måde at få flere følgere på eller for at få flere tilføjet til din mailingsliste. Når alle andre ser arrangementet og ser at den en bestemt billettype er udsolgt, vil de undre sig over, hvordan de en anden gang vil kunne få fingrene i sådan en billet. Du kan eventuelt tilføje links og hentydninger i din beskrivelse.


3. Beløn Early Birds


Nu hvor du har lavet din særlige billet og solgt denne til nogle få, kan du tilbyde en Early Bird billet til resten af dem som er interesseret i dit arrangement. En Early Bird billet er som regel lidt lavere end den oprindelige billetpris, men den kan også laves så du knytter en ekstra gode til den (gratis entré, drink eller lignende). Gør alle opmærksom på, hvornår Early Bird billetten kommer i salg, samt hvad prisforskellen er i forhold til den oprindelige billetpris, eller fordelen ved at købe den, frem for den almindelige billet.


4. Gør dine billetter "specielle"


Nu kommer du med sikkerhed til at have en kø foran stedet hvor arrangementet afholdes. Lav en speciel billet som gør, at man har mulighed for at springe køen over. Kommer du også til at sælge andre produkter til arrangementet, så lav en billet dertil (middagsbillet, drinkbillet, merchandise eller lignende) Og hvornår har en VIP-billet været en dårlig idé? Det er kun din egen kreativitet, der sætter grænserne.


5. Tag mere for billetten i døren


Det bliver ikke nemmere. Hvis du gerne vil sælge flere billetter før dit arrangement overhovedet går i gang, så sørg for at tage mere for billetterne i døren, eller undgå helt at tilbyde dørsalg (hvis du er en modig type).

Begynd med at oprette dit næste event nu

Lad os gøre det!

Opret en flot side til dit arrangement med Billetto og tilføj billetter (gratis eller betalte) til dit arrangement

Promover og del

Del dit arrangement gennem de sociale medier eller brug Billettos widget til at sælge billetter fra din hjemmeside

Følg tallene

Få fat i statistikken omkring dit daglige salg og lær hvor dit billetsalg kommer fra med Billetto Insights

Meld dig ind i fællesskabet

Tilføj dit arrangement til en af Billettos kategorier, så det bliver synligt for Billettos brugere.

Undgå kø

Lad ikke dine gæster stå i en lang kø udenfor - brug istedet Billettos app til at scanne dine gæsters billetter i døren.

Brug gæstelisten

Eksporter din gæsteliste fra dit arrangement til brug for dine fremtidige kampagner og andre eventannonceringer

Lad os gøre det!