Vi inspirerer til at komme mere ud

Billetto er den førende platform for alternative og originale events i hele Norden. Vi forener billetkøbere med både indie og diverse andre alternative events og gør vores ypperste for at fremme kulturel diversitet ved aktivt at promovere nogle af de undergrundskulturer, som nu engang er dem, der gør os menneskelige.

Fællesskab for billetkøbere

Vores fællesskab her i Billetto er vokset til mere end 3 millioner medlemmer over de sidste 12 år. Tilslut dig fællesskabet og få opdateringer om hvad der sker lige præcis i din by, eller endda for at finde events når du er ude at rejse.

Eventarrangør

Billetto er meget mere end blot et værktøj til billetsalg. Jo, ganske vist tilbyder vi dig en fuldt udstyret platform til billetsalg og ubesværet reklame for din event. Men derudover inviterer vi dig til at tage del i vores mission om at puste liv i det excentriske og anderledes fællesskab, der er i undergrundskulturen og vække interesse for at opleve noget nyt, hver eneste gang billetkøbere føler for at tage ud (eller blive inde for den sags skyld).

Vi investerer i undergrundskultur som ingen andre.

Vi har taget vores omfangsrige viden indenfor reklame og marketing og samlet det hele i vores Billetto Advertising pakke. Ét enkelt tryk på en knap og så skaber vi alle de reklamer og anbefalinger, som lige præcis din event har brug for - helt automatisk!

Køb en billet. Udvid din horisont.

Ja, vi er stolte af at kunne sige, at vi har en af de nemmeste og mest gnidningfri billetkøbsoplevelser i hele industrien. Alle lokale betalingsmetoder mulige? Ja tak. Ingen lange, personlige blanketter at udfylde? Ja tak. Elektroniske billetter? Ja tak. Og alt dette er kun prikken over i'et på det bedste udvalg af uvante og fantastiske events. All of this is on top of the best selection of odd and delightful events.

Opdag

Lidt som netflix for events, ikke?

Check ind

Lokale betalingsmetoder & elektroniske billetter.

Hold dig opdateret

Vær den første til at høre om de fedeste nye oplevelser i din by.

Se, gem og del

Følg dine yndlings arrangører, gem events du ønsker at deltage i, del dem og del flere oplevelser mere med dem du holder af.

Mere end blot en billetsalgsportal.

Vores Billetto API forbinder dig til partnere i verdensklasse og avanceret teknologi, så du får mest muligt ud af administreringen af dine events.

Løsninger forankret i kodning og design.

Billetto er en billetsalgsportal med marketing features, der prioriterer at sætte indkomst data i centrum af din eventforretning.

Fællesskab for billetkøbere

Kunder opdager events, kan købe billetter nemt og hurtigt og checker ind ved hjælp af deres smartphone wallets.

Løsning til billetsalg for sælgere

Bag vores betalingsportaler er et sikkerhedsnet, der administrerer al indtægt, forebygger svindel og hjælper med at udvide på verdensplan.

Betalingsportaler

Vi opererer omkring en kraftfuld betalingsmotor, der gør det nemt at modtage betalinger inden for EU.

Infrastruktur

Vores infrastruktur er baseret i 'skyen' og understøtter din forretning med troværdighed, skalerbarhed og sikkerhed.

Selvbetjeningsportal til billetsalg for promotorer.

Vores platform her hos Billetto tillader eventarrangører at sælge, promovere, reklamere og administrere billetter og medlemskaber.

En nytænkt billetsalgsportal med øje for promotorer i undergrundskulturen.

Salg

Én platform, der giver mulighed for at eventarrangører kan sælge billetter til kunder online, på mobilen.

Promover

Én platform til at finde og promovere din event til målgruppen, hvorend de befinder sig.

Reklamer

Vi kender de sociale medier og ved hvordan man bedst navigerer i SoMe-junglen. Vores risikofri annoncering giver arrangører mulighed for både at accelerere billetsalg og nå en bredere målgruppe.

Administrer

Hele pakken med redskaber til administrering af kunder, events og økonomi, så arrangørere bedst og nemmest kan føre en succesfuld forretning.

Vi er trods alt ikke robotter

Hvis det lyder som dig, vil vi gerne høre fra dig. Hop ombord på Billettos rumraket!