Vi inspirerer folk til opleve verden omkring os

Billetto er den førende platform for alternative og originale events i Europa og Storbritannien. Vores mål er at berige den kulturelle mangfoldighed ved at matche eventudbydere med publikum og dermed skabe grobund for både store og små oplevelser for alle. Vi hylder den kulturelle diversitet og arbejder hver eneste dag på at skabe et det bedste forum i Europa med plads til det kuriøse, underfundige og skæve.

Fællesskab for billetkøbere

Vores fællesskab i Billetto er vokset til mere end 3 millioner brugere over de sidste 12 år. Bliv en del af fællesskabet, og få automatisk besked om, hvad der sker i din by – eller på rejsen.

For eventarrangører

Billetto er meget mere end blot et værktøj til billetsalg. Ud over at levere en fuldt udstyret salgsplatform og ubesværet annoncering af events, er vi også stedet hvor nysgerrige sjæle leder efter nye oplevelser.

Vi investerer i undergrundskultur som ingen andre.

Vi har taget vores omfangsrige viden indenfor reklame og marketing og samlet det hele i vores Billetto Advertising pakke. Ét enkelt tryk på en knap og så skaber vi alle de reklamer og anbefalinger, som lige præcis din event har brug for - helt automatisk!

Køb en billet. Åben dit sind.

Vi mener, den gode oplevelse skal starte allerede, når billetten bliver købt! Vi er derfor også stolte af at være en af de nemmeste og mest gnidningfri billetkøbsplatforme i hele branchen. Vi har ingen lange formularer, der skal udfyldes i købsprocessen, men tilbyder god support, nem billethåndtering og ikke mindst et væld af betalingsmetoder. All of this is on top of the best selection of odd and delightful events.

Opdag

Gå på opdagelse i et bredt udvalg af events.

Indtjekning

Lokale betalingsmetoder og elektroniske billetter

Hold dig opdateret

Vær den første til at høre om de fedeste nye oplevelser i din by.

Se, gem og del

Følg dine yndlingsarrangører, gem begivenheder, du ønsker at deltage i, og del dem med dine venner.

Mere end blot en billetsalg

Billetto API forbinder dig med verdensklasse partnere og avanceret teknologi for at få mest muligt ud af din event management.

Løsninger forankret i kode og design

Billetto er en billetplatform med marketingapplikationer, der sætter indtægtsdata i centrum af din begivenhedsvirksomhed.

Billetkøberfællesskab

Billetkøbere opdager begivenheder, køber billetter med det samme og tjekker ind for at deltage med deres mobilpung.

Sælger billetløsning

På toppen af vores betalingsplatforme findes applikationer til at administrere indtægter, forhindre svindel og ekspandere internationalt.

Betalingsplatforme

I vores kerne er en kraftfuld betalingsmotor, der gør det nemt at modtage betalinger inden for EU.

Infrastruktur

Vores cloud-baserede infrastruktur giver pålidelighed, skalerbarhed og sikkerhed.

Selvbetjeningsbilletplatform for promotorer

Billetto-platformen gør det muligt for begivenhedsarrangører at sælge, promovere, annoncere og administrere begivenhedsbilletter og medlemskaber.

Billetplatformen er nytænkt til subkulturpromotorer

Sælge

En platform, der lader begivenhedsarrangører sælge billetter til kunder på nettet, mobilen, billetkontoret, fjerntliggende spillesteder eller offline.

Fremme

Én platform til at finde og promovere dit arrangement til de rigtige købere, uanset hvor de er.

Annoncer

Vi kender sociale medier, og hvordan man navigerer i dem. Vores risikofri annoncering gør det muligt for arrangører at fremskynde billetsalget og nå ud til et bredere publikum.

Organisering

Komplet værktøjskasse til kundehåndtering, økonomistyring og ikke mindst simpel administration og salg af billetter.

Skabt med kærlighed for kulturen

Vi vil gerne gøre verden et bedre sted. Ja, det lyder måske som en overdrivelse. Men det er faktisk det, der driver os, når vi hver eneste dag gør vores bedste for at fremme kulturen og de gode oplevelser. Vores team består af en flok skønne ildsjæle, som forstår, hvordan kultur og oplevelser både forener og bringer glæde.
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play