Billetto medarbejderfordele

Medmenneskelighed er en af vores kerneværdier, hvilket er grunden til, at vi gerne vil glæde vores team med nogle gode fordele.

Det Grundlæggende

Balance mellem arbejde og fritid

For at være tro mod os selv og vores mission opmuntrer vi vores medarbejdere til at opleve de forskellige begivenheder på vores platform.

Udvikling

Vi motiverer til personlig udvikling. Har du en passion, støtter vi dig.

Rummelig virksomhedskultur

Her hos Billetto har vi skabt et miljø, der værdsætter, anerkender og åbner armene for alle personligheder uanset deres baggrund.

Hygge på hovedkvarteret

Vi arbejder hårdt og udnytter fritiden fuldt ud! Årlige hackathon ture, eventyrlige julefrokoster og pop-up fredagsbarer på og uden for kontoret.

Sygeforsikring

Billetto hjælper sine teammedlemmer i godt såvel som skidt helbred.

Arbejd hjemmefra

I de fleste roller hos Billetto er fjernarbejde muligt (hjemmefra eller sydpå, du vælger). A-menneske eller B-menneske - arbejd når du er mest produktiv.

Ferie

Oplad dine batterier med 35 årlige feriedage.

Internationalt team

80% af vores teammedlemmer kommer fra lande såsom Letland, Litauen, Polen, Sverige, Italien og Romænien.

Balance mellem arbejde og fritid

Vi er en virksomhed, der opmuntrer til at opleve nye events og steder, hvilket vi også motiverer vores medarbejdere til ved at tilbyde dem 35 årlige feriedage, forældreorlov og fleksibilitet til at prioritere sig selv.

Rummelig virksomhedskultur

Vi bestræber os på at skabe et sjovt og uformelt arbejdsmiljø, hvor dyr og din mini-me altid er velkomne.

Personlig udvikling

Med adgang til tusindvis af forskellige event der lader dig udforske anderledes kulturer, hjælper vi dig med at vokse som person gennem træning både karrieremæssigt og mentalt.

Vi tilbyder fjernarbejde

Om du bor i Danmark eller et helt andet land, så har vi værktøjerne og teknologien til at samle vores team og arbejde side om side uden problemer.

Vi hygger på kontoret

Har du lyst til at møde os i Københavns centrum? Vi har køleskabe fuld af snacks og drikkevarer, en kaffemaskine der altid står klar, lækker frokost hver dag som passer til alles smagsløg og morgenmad med hele teamet en gang om måneden. Nå ja, vi er også vilde med at gå i byen.

Lyder det som stedet for dig?

Bliv en del af os
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play