Tag plads: Hvordan du booker din partnerbillet på Billetto.

Her er en guide som trin for trin viser hvordan du booker din partnerbillet på Billetto.


Trin 1


For at booke din partnerbillet skal du først være logget ind på din Billetto-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette den enten via din Facebook-konto eller med din e-mail. Du vil ikke være i stand til at booke din partnerbillet, hvis ikke du er logget ind med din Billetto-konto.

Når du er logget ind skal du finde eventen du gerne vil booke billet til. Klik på "Find Billetter" for at starte bookingprocessen.


Trin 2
Du vil herefter blive vist stadion-kortet. Find den partner-sektion du tilhører og klik for at zoome ind på sæderne.

Benyt din unikke partner-kode for at frigøre sæderne på den valgte sektion. Du kan finde feltet hvor du skal indtaste koden under stadionkortet.Vælg de sæder du gerne vil booke. Sæderne der er lysegrå er allerede booket eller er utilgængelige.

Trin 3


Gennemse din ordre ved at scrolle ned under stadionkortet. Der kan være flere forskellige billettyper tilgængelige afhængig af event-type. Tjek om du den valgte billettype er korrekt før du gennemfører købet.

For at gennemføre købet skal du klikke på "Accepter". Ved at gøre dette accepterer du Billettos handelsbetingelser.


Trin 4Gennemse dit navn og emailadresse og klik på "Næste" for at gennemføre bookingen. Du modtager herefter en bekræftelsesmail på din ordre.

Du kan finde en printbar billet (PDF format) vedhæftet til bekræftelsesmailen. Hvis du har købt flere billetter vil de være på samme dokument.
Contact Billetto Support

Spørgsmål?

Vores team er her for at hjælpe!

Brug for hjælp til billetkøb, pladsbillet eller Billetto-konto?
Så find svar på dit spørgsmål i Billettos Hjælpecenter eller kontakt Billetto Support.

Vil du vide noget om kampen, Brøndby Stadion og faciliteterne?
Så skriv til Brøndby IF via billetter@brondby.com.