Gå aldrig glip af et salg

Billettos checkout flow og automatiske remarketingværktøjer, hjælper dig med nemt at nå dine salgsmål.

Enkelt betalingsflow for en behagelig kundeoplevelse

Sig farvel til lange, detaljerede formularer og flertrinsbetaling. Vi tilbyder en nem checkout-mulighed til dine købere. Det tager kun et par minutter at købe en billet.

Tilgang med kunden i centrum, for maksimale resultater

I årenes løb har vi mestret konverteringsspillet, så derfor får du garanteret ROI. Vores medarbejdere tester konstant nye betalingsmuligheder, for at forbedre hele kundeoplevelsen. Vores strømlinede feedback-system, giver billetkøbere mulighed for at give os forslag.

En problemfri måde at konvertere onlinebesøg til billetsalg

Med e-mails når folk efterlader deres indkøbskurv og sociale remarketingkampagner, sørger vi for at den potentielle deltager holder interessen for dit event og køber, når de er klar til at gøre det.

Mange forskellige betalingsmuligheder uden ekstra integrationer

Billetto tilbyder en række forskellige betalingsmuligheder til dine billetkøbere, så du behøver ikke at forbinde til din egen elektroniske betalingskonto. Dine deltagere kan betale med Paypal, MobilePay, Klarna og andre. Du får betalingen fra dem med resten af ​​dine eventudbetalinger.

Optimeret pop-up checkout til din hjemmeside

Med Billetto er det nemt at sælge billetter fra din hjemmeside. Du skal blot tilføje vores Billetto widget til din konto og lade deltagerne betale i et pop op-vindue. Du kan endda tilpasse designet, så det passer til dit brand.

Aktivér en venteliste til et populært event

Muliggør venteliste for et populært event, eller tilføj en venteliste til et nyt event for at skabe interesse. Du kan sende en mail til de interesserede billetkøbere, når det næste antal billetter bliver tilgængeligt.

Bedste resultat for ethvert event

Billetto har et standard check-flow, der tilpasser sig enhver enhed. Dette betyder ingen forvirring og lette køb. Din deltager kan også få adgang til billetten i Billettos mobile app.

Bedste billetkøbsflow på markedet

Opret event
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play