hero-image

COVID-19 ressource hub til underholdningsindustrien

Håndtering og skabelse gennem krise

Vi ved lige, hvor frustrerende COVID-19-udbruddet er for live underholdningsindustrien. Derfor arbejder vi konstant på måder, der kan hjælpe dig med at engagere dig i dit community i den nuværende situation. Denne side indeholder en række ideer og løsninger. Vi arbejder også hårdt for at udvikle yderligere funktioner, der hjælper dig med at tilpasse dig den nye virkelighed. Hvis du har forslag, ønsker eller behov for personlig support, kan du altid komme i kontakt..

Proaktive skridt, du kan tage i dag

Opret en donationsside

Mange arrangører har oprettet donationsider til deres begivenheder eller virksomheder. Donationer kan også supplere gratis online begivenheder. Bare tilføj et link til donationssiden i din profil eller livevideo-beskrivelse.Find ud af mere.


Opret en takeaway menu

Mange restauranter og caféer er begyndt at tilbyde takeaway og madlevering til deres kunder. Du kan oprette en side til behandling af onlineordrer på få minutter. Find ud af mere.

Opret et online event

Hvis du er arrangør til et online event, kan du supplere den med en betalingsside på få minutter. Dette giver dig mulighed for at indsamle ekstra deltagerinfo, behandle betalinger og konfigurere automatiske underretnings-e-mails med et link til live stream - alt på samme sted. Find ud af mere.


Billetto event og sideskabeloner

Vi har samlet inspiration fra nogle af vores bedste arrangører og skabt et par skabeloner til dig. Vi arbejder på en funktion, der giver dig mulighed for at kopiere alle skabeloner. På nuværende tidspunkt kan du finde en guide til at genskabe hver enkelt af dem i eventbeskrivelsen.

Online pay-as-you-go yoga class

Set up a complemetary donation/payment page for your online yoga class. Collect donations or payment before/during/ after class. Test this template


Pop-Up Shop

Set up a pop-up shop/takeaway service page. Get ready to get your orders out in about 5 minutes! Test this template


Zoom Webinar

Set up a Zoom webinar payment page. Get ready to get your first sign ups in 5 minutes! Test this template


tutorials

Vi har sammensat et par praktiske tutorials til opsætning af online events live streams og arbejde med Billetto-sider. (Engelsk)

How to host a virtual event in Google Hangouts


How to sell tickets on Facebook


How to sell tickets to your Zoom meeting


How to use / schedule Facebook Live


How to sell tickets to Facebook Live stream


How to do an Instagram Live


How to stream your event/class on Facebook Live.

A complete beginner's guide to streaming your event or class on Facebook Live. Read it now


What's the best live streaming app for my event?

A comparison page to help you choose your live streaming app. Read it now