Lær dine deltagere bedre at kende

Billetto tilbyder et gennemtænkt publikumsstyringssystem, der indsamler og gemmer kundedata på ét sted, så du kan skabe unikke oplevelser baseret på deres præferencer.

Alle deltageres salgsdata på ét sted

Vi leverer detaljerede data om dit billetsalg - fra salgskanaler til ordredetaljer - for at hjælpe dig med at forbedre din eventstrategi og øge indtægter.

Indsaml yderligere kundeinformation for at levere en oplevelse i topklasse

Tilføj yderligere reservationsspørgsmål til dit event, og brug svarene til at tage beslutninger til dit liveevent. Brug denne funktion til at indsamle information om madpræferencer, trøjestørrelser eller markedsføringsindsigt.

Automatisk deltagerkommunikation.

Vi administrerer alle former for kommunikation med kunderne på dine vegne. Hvad end det er ordrebekræftelsesmails, påmindelser, mails om forladte indkøbsvogne eller meddelelser om annullering af events.

Refunder eller send billetten igen, med få klik

Det er let at finde billetterne og refundere dem eller videresende dem til deltagerne. Det er svært at undgå at disse ting sker, så vi er her altid for at hjælpe dig med at styre det.

Få alle deltagerdata, mens du er på farten

Opret dit event, nå en bred vifte af potentielle billetkøbere, og administrer dine kampagner ved hjælp af vores mobilapp.

Segmentér dine deltagere for at få de bedste resultater

Brug Billetto til at oprette målgrupper baseret på dine deltagere og deres data, til forskellige salgsfremmende funktioner. Brug publikumsegmenterne til f.eks. at oprette et specielt billetilbud.

Kør dit event med Billetto

Opret event
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play