hero-image

Opret event.
Sælg billetter online eller print.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Billetsalg

Online billetoprettelse til dine events

Skal du oprette en billet til dit event? Vil du lave forskellige typer billetter? Prøv Billetto. Du kan tilføje enhver form for billet du ønsker, og herefter sælge billetterne online eller få billetter til at printe ud.

Vores billetplatform giver dig mulighed for at oprette forskellige eventbilletter til dine gæster: Lav gratis billetter, betalte billetter, rabatkoder og meget mere. Fremhæv din eventside for at sælge billetter online eller generere billetter til udskrivning. Det er dit valg.

Når dit event er oprettet, tager generering af billetter kun et par klik. Angiv mængden og typen af printbare billetter du har brug for, og fortæl os hvilken e-mail vi skal sende dem til. Du får en printbar PDF-billet i din indbakke indenfor få minutter. Disse printbare billetter vil komme med et unikt ID, stregkode og QR-kode hvilket gør det nemt at skanne billetter og identificere dine gæster.

Billetto er et godt alternativ til at designe dine egne billetter. Vi tager os af billetoprettelsen, så du kan fokusere på at gøre dit event til en succes.

Sælg dine billetter

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.