Slå dit event op online

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Eventside til dine events

Vil du slå dit event op online? Vi kan hjælpe. Billetto er et websted, der giver dig mulighed for at offentliggøre events gratis og endda sælge billetter til events online. Få dit event offentliggjort og set af vores aktive community - mere end 500.000 billetkøbere hvert år - inden for få minutter.


Det er let at komme i gang: Opret blot et event, tilføj de typer billetter (gratis eller prissatte), du gerne vil stille til rådighed, og vælg en kategori, du gerne vil have folk til at finde dit event under. Det er det! Dit event er nu offentliggjort og klar til at blive set af potentielle deltagere og billetkøbere.


Det behøver ikke stoppe der. Din eventside er omhyggeligt udformet til at se fantastisk ud på enhver enhed - mobil, tablet eller computer - og er bygget til social deling. Bare skriv linket til din eventside på Facebook, Twitter eller andre sociale mediekanaler for at få folk til at tilmelde sig eller købe billetter.


Du kan kontrollere, hvordan det går med din gratis event når som helst. Se antallet af solgte billetter, eller integrer din eventside med Google Analytics og Facebook Pixel for at få detaljeret indsigt.


Det er 100% gratis at liste dit event og sælge billetter. Hvis du tilbyder prissatte billetter, betaler købere et lille bookinggebyr ud over billetprisen. Gratis events har ingen gebyrer. Du kan offentliggøre dit første event på under fem minutter for at se, hvor nemt det er. Nysgerrig?

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.