Administrer dit event. Nemt, hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Event management software

Billetto giver dig gratis værktøjer til at administrere og markedsføre din kommende begivenhed. På blot 10 minutter vil du sælge billetter, registrere RSVP'er og spore din begivenhedspræstationer.


Med vores event management software kan du:


 • skab
  Opret din begivenhedsside på under 10 minutter. Stil det som du ønsker, tilføj billeder og video, vælg de typer billetter, du gerne vil sælge, og udgive siden med bare et par klik.

 • Fremme
  Din begivenhedsside er optimeret til at se godt ud på enhver enhed - mobil, tablet eller computer. Del et link til din begivenhed, eller integrer det let på dit eget sted eller din blog. Din begivenhed vises også på Billetto og ses af vores aktive samfund med over 500.000 årlige billetkøbere.

 • Sælge
  Sælg betalte billetter, merchandise eller madkuponer. Accepter donationer, tilbud gratis billetter eller bare spore RSVP'er. Dine gæster kan hurtigt og nemt købe billetter enten på begivenhedssiden eller gennem en billetwidget, der er integreret på dit websted. Vi behandler betalingerne og accepterer alle større kreditkort.

 • Spore
  Få et klart overblik over, hvordan dit arrangement går. Spor hvor mange billetter der sælges, og hvem der køber dem i realtid. Du kan også anmode om valgfri daglige salgsrapporter, der sendes til din e-mail. Brug for mere? Integrer nemt din begivenhedsside med Google Analytics og Facebook Pixel for at få yderligere indsigt og udforme remarketingkampagner.

 • Vært
  På dagen for dit arrangement skal du bruge vores gratis mobilapp til at scanne billetter og få et hurtigt overblik over deltagelse. Vil du gå på old school og udskrive din gæsteliste? Eksporter nemt gæstedata som en PDF-, CSV- eller XLS-fil (også kompatibel med Attendium ).

Billettos software til begivenhedsstyring er gratis at bruge til alle arrangementarrangører. Er du nysgerrig efter at tage det til en tur?

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.