Sælg billetter til events og indsaml betalinger. Let, hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces. Lav dine egne events nemt og hurtigt 5 minutter tager det at lave dit eget event og lave billetter med dit eget udtryk.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Eventsbetalingssystem for arrangører

Billetto er for enhver eventsarrangør, der har brug for en super simpel måde at sælge billetter og behandle betalinger. Vores arrangement med betalingssystem sørger for behandlingen af kreditkort og letter billetsalg, så du kan i stedet fokusere på at gøre dit event til en succes.

Det tager højst 10 minutter at registrere og oprette dit event på Billetto. På det tidspunkt er du klar til at begynde at sælge billetter og acceptere alle større kreditkort. Ja, det er så let.

Vi gør det også nemt at integrere en billetwidget på din ethvert websted eller blog. På denne måde kan du sælge billetter og behandle betalinger direkte på dit eget sted - ingen andre værktøjer eller software er nødvendig.

Du kan gøre mere end bare at sælge billetter. Tilby gratis billetter, sporregistreringer, accepter donationer, sælg kuponer og merchandise, alt sammen med et klik på en knap. Vi gør det nemt at spore dit billet salg og tilmeldinger.

Hvad opkræver vi alt dette? Nul øre. Du betaler intet ud af din egen lomme for at komme i gang. Ingen månedlige abonnementer. Vi tilføjer et lille bookinggebyr til prisen på din billet, som du kan videregive til billetkøbere, hvis du ønsker det. (Der koster naturligvis ingen gebyrer til gratis billetter.) Prøv det, det er gratis!

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Gennemsigtige priser til events i alle størrelser

Se flere
pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.