Registrer eventgæster via Facebook. Nemt, hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Eventregistrering på Facebook

Hvis du arrangerer et event og gerne vil sælge billetter gennem Facebook, så har du løsningen her. Med Billetto kan du oprette en eventside på få minutter og komme i gang med at sælge billetter til dit event og registrere tilmeldinger med hjælp fra Facebook. Du skal ikke installere nogle apps. Ingen hurlumhej her. Du får en eventside URL, som du kan tilføje dit event på Facebook med et par klik.


Hvis du er en privat person med et Facebook-event, kan du helt simpelt tilføje linket til din Billetto eventside i eventbeskrivelsen på dit Facebook-event. Hvis du ikke har oprettet et event på Facebook kan du blot dele din Billetto eventside på din tidslinje med et enkelt klik. Uanset hvad, så er det nemt at sælge billetter på Facebook.


Hvis du har en Facebook virksomhedsside kan du benytte dig af "Ledige billetter"-feltet, når du opretter et event på Facebook. Du kopierer simpelthen bare din Billetto eventside URL ind i "Ledige billetter"-feltet for at aktivere "Find billetter"-knappen. Sådan. Nu registrerer du gæster via din Facebook eventside.


Og den bedste del? Du skal ikke have penge op af lommen for at benytte dig af Billettos tjeneste. Kom i gang nu og begynd at registrere deltagere til dit event. Helt gratis.

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.