Online billettservice. Skabt til dine events.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Online box office-software

Har et event på vej? Brug for en måde at sælge billetter på til dit event og registrere deltagere? Vi kan hjælpe. Billetto er en billetløsning til dine events - fra forretningskonferencer til yogakurser til pubcrawl. Du arrangerer eventet; vi giver dig en platform til at sælge billetter.


Vores gratis billetservice er lavet specifikt med eventarrangører i tankerne. Vi gør det let og hurtigt at sælge billetter. Du kan være i gang på under fem minutter. Her er, hvad du kan gøre med Billetto:


  • Sælg forskellige billettyper
  • Prissatte billetter? Check. Gratis billetter? Intet problem. Madkuponer? Hvorfor ikke. Uanset hvilken type billet du gerne vil sælge, gør vores onlineløsning det muligt. Du kan endda få folk til at betale for deres billetter online og derefter hente billetterne på et lokalkontor, du vælger.
  • Generer printbare billetter
  • Hvis du foretrækker at uddele fysiske billetter, kan du få en printbar PDF-billet sendt til din e-mail. Disse billetter har alle de nødvendige detaljer til sporing og skanning ved døren. Apropos ...
  • Skan billetter ved eventet
  • Ved hjælp af vores gratis mobilapp kan du scanne billetter på eventdagen og holde styr på deltagere. Til gengæld kan dine deltagere bruge appen til at købe billetter og opbevare dem sikkert indtil eventet.
  • Følg billetsalg og mere
  • Vores billetservice giver dig også mulighed for at holde øje med billetsalget - se, hvor mange billetter af hver type, der blev solgt, og f.eks. hvor mange indtægter du har genereret. Hvis du har brug for yderligere indsigt, kan du nemt integrere din eventside med Google Analytics og Facebook Pixel.

Alt dette kommer uden omkostninger for dig. Vi lever af et lillebookingebyr, som dine gæster betaler oven på deres billetpris. Hvis dine billetter er gratis, betaler dine gæster overhovedet intet.

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.