hero-image

Billetto funktioner

hero bg

Hændelsesopsætning og ledelse

Opret events hurtigt

Du behøver ikke at være en IT-mester eller en kodeguru. Hvis du kan klikke og skrive kan du oprette en begivenhed på Billetto. Det tager kun 5 minutter. (Ja, vi har talt.)

Styr informationen

Dit event, dine regler. Indstil event dato og placering, tilføj en titel og en beskrivelse, og vælg en kategori. Alt med et par klik med en mus og et par knapper på tastaturet.

Indstil din liste

Gå ud over den almindelige, gamle tekst. Tilføj et coverbillede til dit event. Indlejr videoer og fotos, link til relevante websteder og formater teksten for at krydre siden og gøre den din.

Tilpas dine billetter

Tilføj så mange billettyper som du ønsker og beslut hvor mange af hver, der skal sælges. Billettyper inkluderer gratis billetter, betalte billetter, donationer, tilmeldinger og box office-billetter, der skal hentes senere på et fysisk sted.

Sælg vouchers

Tilbyder du mad eller merchandise til eventet? Sælg dine vouchers online. Gæster kan senere indløse disse til mad, drikkevarer, merchandise og alt andet du tilbyder under selve arrangementet. Smart, ikke?

Hjælp gæster med at navigere

Ingen kan lide at fare vild. Når du har valgt stedet for eventet, vises det på et kort over området i bunden af din eventside. Dine gæster skal have let ved at finde stedet.

Fremvis dine hovednavne

Skilt med de store stjerner fra din begivenhed. Tilføj deres fotos, titler og navne for at få dem til at dukke op på din eventliste. Blæret!

Rediger dine knapper

"Find billetter" giver kun mening, hvis der er --- du ved --- billetter at finde. Hvis det ikke er tilfældet for din begivenhed, ikke noget problem! Du skal blot erstatte standardknappen med en "Tilmeld", "Donér" eller "Find sæsonkort".

Tilpas din webadresse

Er du ikke tilfreds med den uudtalelig, autogenererede webadresse til din eventliste? Hvem ville være ?! Fortvivl ikke. Definer præcis, hvordan den skal se ud.

Vær mobilvenlig

Din eventside er optimeret til at se godt ud på enhver enhed. Bed blot dine gæster om at tjekke det ud på deres smartphones, tablets eller computere.

Administrer lokalernes kapacitet

For mange gæster, for lidt plads? Indstil en hård grænse for den samlede mængde billetter til salg. Når dit kombinerede billetsalg har slået det nummer, vil dit event officielt blive opført som "udsolgt." Øv bøv.

Planlæg det

Vælg indstillingen "Publicer senere" for at få vist din begivenhed kun efter en bestemt dato og klokkeslæt. Du kan gøre det samme for dine billetter og indstille det nøjagtige tidsvindue, hvor hver af dem er til rådighed.

Gør det privat

Er din begivenhed kun åben for "de indviede"? Afkryds feltet "Offentlig" og se den forsvinde fra offentlige lister. Bum, så det er væk! Kun personer med eventlinket vil kunne få adgang til det.

Annuller hver gang

Hvis du skifter mening, er aflysning lige så let som at klikke på en knap. (Selvom du sandsynligvis vil tilføje en meddelelse for at fortælle dine gæster, hvad der gik galt.)

Dupliker dit event

Vil du gentage sidste års succes? Har du en række tilbagevendende events? dupliker dit nuværende event og foretag de nødvendige justeringer. Dine duplikerede events er klar!

Opret hemmelige koder

"Pssst, hej ... vil de 'specielle' billetter?" Skjul dine mest eksklusive billetter bag en adgangskode. De vises kun, når den rigtige kode er indtastet. Intet magisk ord, ingen specielle billetter. Undskyld.

Billetsalg og gæstregistrering

Tilmeld dig gæster gratis

Der kan ikke være gratis frokost, men der kan helt sikkert være gratis arrangementer. Brug vores platform til at tilbyde gratis billetter eller spor gæstregistreringer. De samlede omkostninger til både dig og dine gæster er nul. Det er billigt!

Bestem hvem der betaler

Når du sælger en billet, opkræver vi et mindre gebyr. Det er dog dig, der beslutter dig for om du vil absorbere dette gebyr ind i billetprisen (du får lidt mindre) eller videregive det til dine gæster (de betaler lidt mere).

Indsaml donationer

Arrangerer du et velgørenhedsevent? Godt gået! Du kan anmode om donationer direkte via din eventside. Tilføj blot en "Donation"-billet til din liste. Voilà, så du er klar!

Procesbetalinger ...

... som en proff. Du behøver dog ikke være en. Vi håndterer alle betalinger for dig. Gæster kan betale med ethvert større kreditkort eller via faktura. Du kan også bruge vores app til at spore offline betalinger.

Modtag din indtjening

Når din begivenhed er overstået, er det tid til at få dine hårdt tjente penge. Bare giv os dine bankoplysninger og se billetudbyttet ankomme på din konto via den direkte indbetaling.

Få ekstra information

Har du brug for at kende dine gæster kostbehov eller hvilken musik de foretrækker? Bare spørg! Tilføj et spørgsmål, der vises, når de køber en billet - det kan være et åbent spørgsmål eller en rulleliste.

Forbind med deltagere

Gæster kan komme ud til dig med spørgsmål eller anmodninger via en sikker formular på vores hjemmeside. På samme måde kan du skrive til gæsterne for at dele praktisk information om arrangementet, annoncere billetudgivelser og så videre.

Udskrive billetter

Har du brug for nogle fysiske billetter til at uddele eller bruge til offline forfremmelse? Du skal blot anmode om en e-mail med færdige PDF-filer. Dine billetter vil endda have stregkoder og QR koder på dem. Så snazzy!

Gæster opdaterer direkte

Billetkøbere ønsker måske at opdatere navnet på deres billet eller endda overføre det til en ven. Det er helt fint: De kan gøre det direkte på vores hjemmeside. Så det er en mindre hovedpine for dig. Pyha.

Reserverede siddepladser

Tilbyd billetter med siddeplads

Har din lokation tildelte siddepladser? Hvis du forventer at sælge mindst 100 billetter med siddeplads, kan vores service "Reserverede siddepladser" være noget for dig.

Visualiser dit lokation

Vi hjælper dig ved at oprette en brugerdefineret plan over siddepladserne til dit specifikke event. Se din siddeplan blive til virkelighed. Perfekt til teatre, stadioner, biografer og andre steder med tildelte pladser.

Gæster klikker for at købe

Gør dine billetter med siddeplads nemme at købe med en super simpel peg-og-klik-flade. Dine gæster kan navigere visuelt i din pladsplan ved at scrolle, zoome og vælge deres foretrukne siddepladser.

Lås særlige sæder

Vil du gerne reservere særlige pladser til V.I.P-gæster eller andre heldige? Opret en adgangskode, der låser dele af din siddeplan op når den anvendes. Snedigt.

Få et overblik

Vores dashboard giver dig mulighed for at overvåge dine reserverede pladssalg, billettilgængelighed og gæsteliste. Alt i ét praktisk overblik.

Eventpromovering

Sælg på dit websted

Har du en blog eller et websted? Gode nyheder: Vi giver dig en billet-widget til at kopiere og indsætte i dit websted. Dine besøgende vil være i stand til at købe billetter eller registrere dig der på dit websted uden at skulle forlade.

Ej din profil

Du får din helt egen arrangørprofil, som folk kan følge. Tilpas fotoet, coverbilledet og beskrivelsen for at promovere dig selv. Dine kommende events vises også automatisk her.

Klik for at dele

Deling bør ikke tage mere end et enkelt klik. Derfor har vi tilføjet to store farverige knapper til at hjælpe dig og dine deltagere med at dele dit arrangement på Facebook og Twitter.

Frist med specielle billetter

Få lidt buzz ved at tilbyde tidsbegrænsede Early Bird-billetter. Sælg eksklusive VIP-billetter til gæster, der er villige til at betale mere for at få ekstra goder. Husk: Der er ingen begrænsning for de typer af billetter, du kan sælge.

Email dine gæster

Eksporter din gæsteliste til et e-mail-værktøj efter eget valg. Du er alle klar til at annoncere konkurrencer, billet giveaways og særlige tilbud.

Bliv listet automatisk

Enhver offentliggjort event tilføjes til vores eventlister. Folk kan opdage det ved at browse og søge efter events. Bare rolig: Hvis dit event er privat, fortæller vi ikke nogen om det. Vi kan holde på en hemmelighed.

Vær i vores app ...

Vores gratis eventsøgeapp hjælper billetkøbere med at søge efter og opdage nye events til at deltage i. Hvis din begivenhed er på vores hjemmeside, er den også i vores app. Se selv? Du kan være to steder på én gang.

... og måske vores nyhedsbrev?

Af og til sender vi kuraterede e-mails til at promovere begivenheder til vores abonnenter. Hvem ved, måske vil dit arrangement lave listen?

Værktøj til eventdagen

Brug vores app

Der er ikke behov for smarte, professionelle skannere og en fuld kasserer-opsætning. Har du en smartphone? Fedt: Tryl den om til en billetskanner og et kasseapparat. Alt du behøver er vores gratis Event Manager-app.

Tjek gæster ind.

App'en giver dig mulighed for at søge gæster ved navn og tjekke dem direkte ind. Eller du kan udskrive din gæsteliste for at krydse navne af på den gode gammeldags måde.

Skan billetter

Endnu bedre: Da hver billet leveres med en QR-kode og en stregkode, kan du enten bruge smartphone-kameraet eller en decideret stregkodeskanner til hurtigt at skanne folks billetter. Klik, bip og så er de inde!

Giv gæster muligheder

Gæsterne kan vælge hvilket billetformat de foretrækker. De kan udskrive deres billetter eller blot vise dem på en smartphoneskærm. Og ja, e-billetter vil også arbejde med deres øvrige platforme såsom Apple Watch.

Spor offline salg

Sælger du billetter ved døren? Din rebel! Du kan bruge Event Manager-appen til at sælge billetter på stedet og spore dem i din samlede billetsalgsoversigt.

Se livestatistik

Hold dig på forkant. Spor hvem der har købt billetter og hvor mange gæster der allerede er tjekket ind. Alt sammen lige på din smartphoneskærm.

Rapportering og indsigt

Få oversigten

Dit event-dashboard giver et hurtigt overblik over den samlede omsætning og antallet af solgte billetter. Se hvordan dit billetsalg er gået med en interaktiv, historisk graf.

Se opsummeringen

Sælger du flere billetter? Få en opsummering for hver enkelt, herunder et kig på, om det blev købt online eller indtastet via vores Event Manager-app. Hold styr på hvor mange billetter du stadig har til rådighed.

Modtag daglige rapporter

Ønsker du ikke at logge ind for at tjekke din statistik? Vi bebrejder dig ikke! Gør det nemt for dig selv. Anmod om en daglig rapport og få listen over transaktioner og billetstatus sendt til din e-mail en gang om dagen.

Tilføj Google-data

Hvis du bruger Google Analytics, skal du integrere din konto med Billetto for at få ekstra statistikker om personer, der ser din eventsliste.

Se henvisningerne

Se hvilke af dine kanaler der kører salg, og hvem har henvist folk til din arrangementsliste. Dette kan hjælpe dig med at optimere din promoveringsindsats.

Få indsigt i gæsterne

Se, hvor dine deltagere kommer fra et farvekodet, interaktivt kort. Få en forståelse for din billets købers demografi for bedre at målrette mod din markedsføring.

Integrer med Facebook Pixel

Vores gratis eventsøgeapp hjælper billetkøbere med at søge efter og opdage nye events til at deltage i. Hvis din begivenhed er på vores hjemmeside, er den også i vores app. Se selv? Du kan være to steder på én gang.

Eksporter gæstelister

Eksporter nemt din gæsteliste i forskellige formater, herunder PDF, XLS, CSV og TXT. Hvis du bruger Attendium, kan vi også eksportere i et kompatibelt XLS-format. Vi er ret fleksible.

Support

Spørg os om alt

Sidder du fast? Trist? Brug for hjælp? Vi er her for dig. Du kan enten sende os en e-mail eller ringe til vores telefonlinje under arbejdstiden. Vi gør vores bedste for at gøre dig tilfreds.

Find et svar

Har du et spørgsmål? Det er sandsynligt, at en anden har allerede spurgt om det. Søg eller gennemse vores liste over ofte stillede spørgsmål og få tip om at få mest muligt ud af Billetto-funktionerne.

Få tips og tricks

Vi har sammensat en hel masse artikler, e-bøger og blogindlæg for at hjælpe dig med at blive en bedre eventarrangør. Når alt kommer til alt så lykkes vi når du lykkes.

pattern