Fem tips til planlægning af en god improvisationstime

Hver improvisationstime er forskellig, som det også bør være. Men der er nogle overordnede principper der gælder for alle typer aktiviteter som du bør have i baghovedet næste gang du arrangerer et event.

Selvfølgelig kan du improvisere indholdet af en improvisationstime, men du kan sikkert også forestille dig hvor meget bedre undervisningen kunne blive, hvis du lagde lidt kræfter i planlægningen. Prøv at lægge en retning for hvordan deltagerne skal udvikle sig over tid, hvad de skal lære og glem ikke at inkludere tid til pauser og til at deltagerne kan lære hinanden at kende.


Tip 1: Vælg lokationen til din improvisationstime med omhu

Dit valg af lokation kan være afgørende for, om eventet bliver et hit. Find den rette balance mellem stedets kvalitet og hvor nemt det er for dine gæster at nå derhen. Måske vil du give en "belønning" til de gæster der dukker op til tiden? Det kan også være en god ide at arrangere transportmuligheder til og fra eventet, hvis budgettet tillader det. Tænk over, om der vil være plads til alle dine gæster, om lokationen vil passe til dit tema og om der er alle de faciliteter, som du har brug for, for at kunne afholde det ønskede arrangement.


Tip 2: Planlæg detaljerede budgetter

Tallene i dit budget må ikke være rent gætværk. Til at starte med, når du planlægger din improvisationstime kan du estimere hvor mange deltagere du skal regne med når du skal indhente tilbud på mad, drikke og for at bestemme dine billetpriser. Men når du er kommet længere og begyndt at sælge billetter bør du kigge på tallene igen og se om de skal justeres så du er sikker på, at dine forventede indtægter og udgifter passer til dit budget. Husk altid at få alle tilbud, kontrakter og betingelser på skrift.


Tip 3: Bliv en mester til tidsstyring

Når du arrangerer en improvisationstime kommer du til at være den første person der møder op og den sidste person der forlader lokalet, så god tidsstyring i løbet af hver eneste del af planlægningen og udførslen af dit event er nødvendigt. Lad ikke dine gæster stå og vente, men hav gerne en lille buffer til uventede situationer.


Tip 4: Vær fornuftig i dit valg af mad og drikke

Som med alt andet i din timeplanlægning, ligger nøglen i detaljerne. Sørger du for mad i løbet af dit event? Måske bør du spørge dine gæster om de har bestemte præferencer eller madallergier. Og hvis du lader dine gæster betale for deres mad bør du sørge for, at de virkelig får valuta for pengene.


Tip 5: Hav en stærk spilleplan + et team du kan stole på

En fordeling af arbejdsopgaverne er essentielt for ethvert event, og der er altid brug for en hjælpende hånd. Selv hvis der kun er tale om en lille komsammen er det en god ide at høre nogle venner om de kan hjælpe til med at få det hele til at løbe som smurt. Husk, at når du arrangerer et event er det deltagernes tid der tæller. Ingen ventetid og et konstant flow er vigtige for at lave en succesfuld improvisationstime.Vil du lære mere? Prøv at se de her artikler:Tjekliste til din eventplanlægning

Planlægning er nøgleordet for at få folk til at deltage i dit event, uanset om du laver en udklædningsfest eller en tech-konference. Gennemgå vores tjekliste for eventplanlægning og se om der er noget du har glemt.


Sådan opretter du et nyt event

Opret dit event på Billetto i dag og du vil få mere end bare en eventside. Her er nogle af de features du vil få adgang til på Billetto, og som gør livet lettere for dig som arrangør.


Hvordan du promoverer dit event

Du har planlagt dit event og oprettet billetsalg, men hvordan får du nu dit budskab ud og sørger for at dine gæster rent faktisk ved at du holder et event? Her er et par forslag til hvordan du kommer i gang med promovering.

https://billetto-production.s3... 82eaa4b2-e910-4105-b4de-58e2953dc4df.jpg" data-width="1600">

Tag det første skridt for at løse din næste udfordring i timeplanlægning


Alle udfordringer ser umulige ud indtil du tager det første skridt.
Start med at oprette dit første event i dag og se hvor nemt det er at føre din ide ud i livet
når du har de rigtige værktøjer lige ved hånden.

Gem eventet til senere, tag entre (eller lad være), opret VIP adgang og
håndter din gæsteliste mere effektivt - alt kan lade sig gøre til enhver tid.


Gør din ide til virkelighed og den del med andre.


Lad mig komme i gang med mit næste event