oval

Find fester i København

Hvad skal der til en rigtig fest?

For nogen er det at få lov at danse til sine yndlingsnumre. For andre er det eksotiske drinks i gode venners selskab. Og så er der de, som foretrækker sociale spil og livlige diskussioner langt ind i de sene tider.

Find en fest i København, der gør tricket for enhver. Hvad enten det er højlydt og energisk eller hyggeligt og afdæmpet, så finder du en fest, der virker for dig. Så på med dit bedste (eller mest behagelige) tøj, saml dine venner (eller festaber) og få din fest (eller dit spil) på.

Laver du planer for idag, weekenden eller måneder fra nu? Du kan let filtrere listen af fester ift. datoer og priser, så du finder lige det, der passer til din kalender og dit budget. Når du finder en fest du gerne vil deltage i, tager det kun få klik at skaffe billetterne.

Klar til at se hvilke fester, der foregår i København?

Find events
svg
build

Modtag håndplukkede events i din indbakke

Tilmeld dig Billettos nyhedsbrev hvor du ugentligt får en update af håndplukkede events fra hele Danmark. Se frem til at modtage eksklusive tilbud samt at få et smugkig på kommende koncerter, festivaler, madarrangementer og meget mere. Med vores nyhedsbrev er din uge altid fyldt med fede events.

Tilmeld