Find fester i København

Find fester på Billetto

Fester i København

Hvad skal der til en rigtig fest?


For nogen er det at få lov at danse til sine yndlingsnumre. For andre er det eksotiske drinks i gode venners selskab. Og så er der de, som foretrækker sociale spil og livlige diskussioner langt ind i de sene tider.


Find en fest i København, der gør tricket for enhver. Hvad enten det er højlydt og energisk eller hyggeligt og afdæmpet, så finder du en fest, der virker for dig. Så på med dit bedste (eller mest behagelige) tøj, saml dine venner (eller festaber) og få din fest (eller dit spil) på.


Laver du planer for idag, weekenden eller måneder fra nu? Du kan let filtrere listen af fester ift. datoer og priser, så du finder lige det, der passer til din kalender og dit budget. Når du finder en fest du gerne vil deltage i, tager det kun få klik at skaffe billetterne.


Klar til at se hvilke fester, der foregår i København?

Opdag nu

Få håndplukkede events i din indbakke

Tilmeld dig Billettos nyhedsbrev for at modtage et ugentligt udvalg af håndplukkede events. Forvent eksklusive rabatter og forsmage på de bedste kommende koncerter, reggae-arrangementer og mad-popups.Vores nyhedsbrev gør planlægningen af din uge til en leg.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Organiserer du en fest? Kom igang med dit event her

Lad os komme igang