Administrer dine events på farten

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebookevent.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Med et webverktøy og iOS-appen Event-Manager hjelper vi deg å gjøre eventet ditt enda bedre, blant annet ved å gi deg muligheten til å:

  • Følge med på billettsalget til ditt event døgnet rundt
  • Skanne billetter
  • Håndtere gjestelister
  • Bruke flere forskjellige enheter på samme tid
  • Dele kodenøkkelen til din Event-Manager med andre, slik at de kan bruke den til å skanne billetter uten å måtte ha tilgang til brukerkontoen din på Billetto.

Følg med på billettsalget på mobilen

Du er en travel person. Det har vi full forståelse for. Arrangører strever og sliter for å få store ting til å skje, og for å gjøre sine gjester fornøyde. For å forenkle prosessen har vi gjort det lett å holde oversikt over billettsalget; ved å bruke Event-Manager kan du finne ut av hvor mange billetter du har solgt fra hvor du enn måtte befinne deg for øyeblikket.


Å skanne billetter er lett som en plett

Event-Manager kan håndtere strekkoder i alle størrelser og former, og med en ekstern USB-skanner er det mulig å skanne så hurtig som én billett per 30 millisekund. Eventuelt kan du skanne ca. 10-15 billetter i minuttet ved bruk av en iOS-enhet (iPhone, iPad). Dersom du er interessert i å lære mer om disse verktøyene er det bare å ta kontakt med salgsteamet vårt for å få en demonstrasjon.


På nett eller på mobil

Uavhengig av om du bruker Event-Manager på telefon/nettbrett eller på en PC får du tilgang til nesten alle de samme funksjonene. Det eneste unntaket er at du kan ikke bruke appen til å selge billetter med kontanter eller kortterminal i døra. Ønsker du å selge billetter i døra skal du altså logge inn på Billetto i en nettleser, og problemet er løst.


Kom i gang i dag ved å logge inn på din Billetto-konto, gå til "Kalender" og finn knappen hvor det står "Event-Manager". Eventuelt kan du laste ned appen gjennom iTunes. Husket vi å nevne at Event-Manager er helt gratis å bruke for alle arrangører som bruker Billetto? Jo, bare hyggelig!


Hvis du vil ha mer info, eller har lyst til å snakke med noen i vårt team om Event-Manager send oss en e-post på support@billetto.no.

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.