Billetto events i person

Vi tilbyder nem og overskuelig administration og salg af billetter til alle former for fysiske events – både med og uden siddepladser.

Få et vellykket event med Billetto

Nem købsproces
Vi har gjort købsprocessen gnidningsløs og intuitiv for billetkøberne. Det ved vi øger salget. Med Billetto kan du anvende et bredt udvalg af betalingsløsninger, så betalingen foregår hurtigt og nemt.
Promovering
Dit event bliver oprettet på vores site, hvor tusindvis af brugere hver måned kigger forbi på jagt efter næste spændende oplevelse. Vi tilbyder også målrettet annoncering, så du kan nå bredere ud på flere kanaler.
Administration
Vi har samlet alt, du har brug for på én platform, hvor du hurtigt kan planlægge og oprette nye events samt ændre i eksisterende. Nemt overblik over salgsdata samt mulighed for at integrere Billetto med andre systemer.
Workcation

Vi var nødt til finde den bedste måde at administrere vores gæster, der deltog i vores store event. Billetto vidste præcis, hvordan de skulle hjælpe og vejlede os fra start til slut! Alt kørte som smurt, og det ville ikke have været det samme uden dem.

Coca-Cola Danmark
FIFA World Cup™ Trophy Tour

Kom i gang med billetsalget nu

Vi har gjort processen simpel. Det tager kun ganske få minutter at oprette et event og sætte billetter til salg.

Skræddersy dit billetsalg

Der finder mange måder at booste et billetsalg. Og ikke to events er ens. Derfor har vi udviklet en stor værktøjskasse til formålet, der giver mulighed for at oprette kampagner, give rabatter og tilbud, lave QR-koder, kombinere med salg af billetter i døren og meget mere.

Mest populære features til events med personligt fremmøde

Ticket scanning on- og offline

Med Billettos mobilapp kan du scanne billetter ved indgangen fra din smartphone eller tablet – også uden at have forbindelse til internettet.

Hurtig og nem eventoversigt

Vi indsamler data på, hvor dine salg kommer fra. Via vores oversigt får du overblik over dine billetsalg, kan estimere forventninger til fremtidige salg og administrere tilbagevendende events på ét sted.

Flere billettyper

Opret forskellige typer af billetter. Betalte billetter, gratis billetter, donationer, kuponer og endnu flere billettyper er tilgængelige på Billetto.

Kampagner

Giv rabatter, opret early birds, tilføj gamification med skjulte billetter eller lav specialtilbud til helt særlige gæster. Billettos kampagnefunktion har uendelige muligheder.

Skab fælles oplevelser

for alle typer fysiske events

Contact us

Koncerter

Billetto håndterer både stående og siddende koncerter. Kombiner dit online salg med salg i døren. Praktisk indtjekning på dit venue ved hjælp af billetscanning, der ikke kræver internetforbindelse.

Maratonløb

Billetto er førende inden for salg af billetter til maratonløb. Vi tilbyder håndtering af maratondeltagere på tværs af 14 markeder og er derfor en yndet platform for løbere, der leder efter ny udfordringer.

Og mere

Mulighed for at oprette events med flere lokationer eller tilbagevendende events, hvilket er ideelt for dig, der arrangerer kurser, fremvisninger, rundture, workshops mv.

Har du brug for sparring?

Vores team har indgående erfaring med at sælge billetter og sidder klar til at rådgive om, hvordan du øger dit salg.

Book en demo
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play