hero-image

Lederskab

Billetto er en teknologisk virksomhed grundlagt af tidligere eventmagere og ingeniører med en simpel mission: At få folk til at gå mere ud. Kernen i hvert Billettoevent er eventarrangører, der altid har brug for den nyeste softwareløsning til at tiltrække flere deltagere.

Hos Billetto udvikler vi hurtigt, fordi vores beslutninger basere sig på perspektivet i vores forskellige arrangører, der anvender vores platform. Ledelse er for os kombinationen af at levere den rette blanding funktioner som vores arrangører selv ønsker samt udvikling af innovative løsninger, som arrangørerne ikke har benyttet endnu.

hero-6-screen

Bestyrelse

translation missing: da. lp.leadership.joe_cohen.name
Iværksætter | Engelinvestor | Bestyrelsesmedlem | rådgiver

Joe Cohen - Formand

Joe er en succesfuld leder, som har skaleret forbruger-, underholdnings- og fritidsforretning i rammer til både startup og etableret virksomhed. Joe bibringer dybdegående, unikke færdigheder og indsigt i lederskab, strategi, branding og drift. Han har ledet udviklingen af succesfulde virksomheder i USA og Europa ved at opbygge teams, der fremviser stor udvikling og vinderkultur.

LinkedIn
translation missing: da. lp.leadership.jacob_bratting_pedersen.name
Partner hos VF Venture / Vækstfonden

Jacob Bratting Pedersen

Ansvarlig for nye investeringer og forretningsudvikling inden for IKT-porteføljen. Tidligere partner hos venturefirmaet Northcap. Operationserfaring fra flere teknologiske startups, senest som COO for IKT-sikkerhedsselskabet Secunia. Omfattende erfaring med opbygning af internationale salgsorganisationer og internationalisering af IKT-virksomheder. Erfaring fra bl.a. USA og Israel. Uddannet Msc i Business Administration og Commercial Law med yderligere kurser fra INSEAD, Harvard og MIT.

LinkedIn
translation missing: da. lp.leadership.per_mikael_jensen.name
Koncernchef på Altinget.dk | Mandag Morgen | Altinget.se

Per Mikael Jensen

Indtil udgangen af 2013 var Per Mikael Jensen leder af Metro International - en global, gratis avisgruppe, ejet af investeringsselskabet Kinneviks, som også ejer MTG (Viasat, Tv3, Tv1000). Fra 1. maj 2006 til 1. august 2007 var Per Mikael Jensen CEO for TV 2 / DANMARK A / S. Fra 1. juli 2017 er han administrerende direktør for mediehuset Altinget.dk, Altinget.se og Mandag Morgen.

LinkedIn
translation missing: da. lp.leadership.peer_bentzen.name
EVP Business Development hos Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen

Peer Bentzen byggede virksomheder og tjenester til førende virksomheder som AOL, Microsoft samt DPDHL i Europa, USA og Asien. Han leverer en oplevelse af omfattende ledelsesudførelse i forretningsudvikling, salg, marketing, produktudvikling og skaber økosystemer til forskellige platforme sammen med ledende partnere (f.eks. Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce osv.). Peer har brugt mere end 18 år som aktiv rådgiver og mentor for forskellige startups indenfor opstartsøkosystemet i USA, Europa og Asien.

LinkedIn

Ledelse

translation missing: da. lp.leadership.patrick_borre.name
CEO

Patrick Borre

Før han tiltrådte Billetto som administrerende direktør, etablerede og opbyggede Patrick Borre flere succesfulde software-handelsmarkeder som Downtown, Takeoffer og - DK's største blog-netværk - Bloggers Delight. Patrick styrer Billettos internationale ekspansion med et centralt fokus på produktinnovation, partnerskabsmuligheder og fundraising.

LinkedIn
translation missing: da. lp.leadership.martin_sorensen.name
COO

Martin Sørensen

Billetto er et ægte datastyret firma, hvor data anvendes over hele virksomheden til konstant at teste og optimere alle aspekter af vores forretning. Martin Sørensen udnytter sin baggrund som fysiker, ingeniør og managementkonsulent for at effektivisere output og visualisering af Billettos data, der gør det muligt for vores arrangører at få bedre indblik i billetkøberne. Martin har det overordnede ansvar for back office-funktioner, herunder økonomi, HR, jura, data, rapportering og analyse.

LinkedIn

Investorer

translation missing: da. lp.leadership.vf_venture.title

VF Venture

VF Venture foretager aktieinvesteringer i danske virksomheder med track record. Særligt fokus på kernekompetencer inden for IT, MedTech og industriel teknologi. Investeringer spænder fra 1 til 3 mio. euro, og den nuværende portefølje indeholder 35 virksomheder.

translation missing: da. lp.leadership.vf_venture.title
translation missing: da. lp.leadership.concentric.title

Concentric

Med fokus på det europæiske teknologiområde investerer Concentric imellem 0,5 og 5 mio. euro i løbet af et vækstselskabs liv på det tidlige stadie. Som ledere er de betydeligt investeret i partnerskabet og har derfor incitament til at være proaktive, ressourcefulde og praktiske.

translation missing: da. lp.leadership.concentric.title
translation missing: da. lp.leadership.d68.title

D68

D68-partneren er Thomas: En iværksætter og tredobbelt verdensmester i windsurfing, de rer specialiseret i at bygge disruptionsskabende B2B-teknologivirksomheder. Efter en succesfuld windsurfingkarriere grundlagde Thomas sin første startup DtecNet, der skabte en global markedsleder i realtime-mediemonitorering og antipiratkopiering. Med hovedkontor i Los Angeles voksede virksomheden til over 100 medarbejdere med en kundeliste, der omfatter de største medievirksomheder i verden, før den blev erhvervet af MarkMonitor i 2010. Som en del af MarkMonitor ledelsesteam overlod Thomas MM til Thomson Reuters for 400 mio. dollars og ledede herefter TR's digitale medieafdeling i 2 år før han sluttede sig til GAN Integrity som medstifter og formand.

translation missing: da. lp.leadership.d68.title
pattern

Prøv Billetto ved at oprette dit første event i dag.

Millioner af mennesker verden over har allerede valgt BIlletto som go-to-platform til at finde billetter og oprette events.

Kom godt i gang