Billetto medlemskaber

Håndterer du medlemskaber? Billetto Medlemskab er løsningen for dig, der har du brug for en overskuelig måde at opkræve løbende betalinger og gerne vil have mulighed for at give specielle medlemsrabatter og eksklusive fordele.

Nem købsproces
Vi har gjort købsprocessen gnidningsløs og intuitiv for billetkøberne. Det ved vi øger salget. Med Billetto kan du anvende et bredt udvalg af betalingsløsninger, så betalingen foregår hurtigt og nemt.
Promovering
Dit event bliver oprettet på vores site, hvor tusindvis af brugere hver måned kigger forbi på jagt efter næste spændende oplevelse. Vi tilbyder også målrettet annoncering, så du kan nå bredere ud på flere kanaler.
Administration
Vi har samlet alt, du har brug for på én platform, hvor du hurtigt kan planlægge og oprette nye events samt ændre i eksisterende. Nemt overblik over salgsdata samt mulighed for at integrere Billetto med andre systemer.
Workcation

Jeg kan nemt give adgang til forskellige sæsonbestemte events med mine Billetto-medlemskaber. De skal kun føje deres stregkode til købsflowet, og så får de en billet.

Anonym arrangør

Forskellige typer abonnementer

Har du brug for at administrere flere typer af medlemsskaber? Med Billetto har du mulighed for at skræddersy medlemskaber og abonnementsordninger. Sæt regler for priser, vilkår, ændringer, aflysninger og meget mere.

Automatiske betalinger

Sæt administrationen på autopilot. Billetto sørger automatisk for fornyelse af medlemsskaber samt opkrævning af betaling.

Adgang til medlemsevents

Med dine events samlet på én platform er det nemt og simpelt at give medlemmer eksklusiv adgang til specifikke events, oprette rabatter og andre medlemsfordele.

Mest populære funktioner til medlemsevents

Kampagner

Bestem selv, hvor mange events dine medlemmer skal have adgang til.

Dynamisk publikum

Automatisk opdatering af medlemslister, så medlemmerne ikke går glip af aktuelle tilbud og events.

Billetto Advertising

Medlemmer, der følger din virksomhed på Billetto, får automatisk besked, når du opretter et nyt event.

Skab engagement

Medlemsskaber til alle typer af arrangementer

Contact us

Sportsevents

Vil du gerne forkæle fans med lidt ekstra? Opret sæsonkort til alle dine kampe, stævner mv.

Hobbyer

Skab et fællesskab for dine hyppige gæster – hvad end du driver et fitnesscenter, laver keramikkurser eller noget helt tredje.

Forlystelses- og temaparker

Giv fordele og rabatter til dem, der vender tilbage igen og igen.

Har du brug for sparring?

Vores team har indgående erfaring med at sælge billetter og sidder klar til at rådgive om, hvordan du øger dit salg.

Book en demo
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play