Vores mission er at inspirere folk til at komme mere ud


Når vi oplever forskellige slags mennesker og nye miljøer, er vi med til berige den kulturelle mangfoldighed. Hos Billetto guider vi vores community til, hvordan de kommer mere ud via vores anbefalinger til oplevelser med nye indie-subkulturer i Skandinavien, Storbritannien og Europa.

Vores kerneværdier

Tillid · Fællesskab · Forbindelser

Mennesker
Mod · Opdagelse · Handling
Innovation
Sjov · Nyskabelse · Ejerskab
Læring

Vi investerer i kulturel mangfoldighed og måler vores effektivitet.

Vi promoverer og investerer selv aktivt i væksten af ​​uafhængige liveevents, oplevelser og lokale sociale communities. We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Humanisme i fokus

Vi ser menneskelighed som empati i menneskelige forhold. Empati kommer til udtryk, når vi stoler på hinanden – forbinder og deler – uden at forvente noget til gengæld.

Kunst provokerer og inspirerer forandring

Vi definerer kreativitet som at være i et flow. Den ubevidste oplevelse af øjeblikket, hvor sindet er absorberet af nuet uden bevidsthedens indblanding. Det er den kreative frihed til at nyde livet, som der er netop nu. Når vi kan handle på vores impulser uden at reflektere, lave strategier eller prioritere, mærker vi skaber kraften.

Uddannelse er fast track til fremtiden

Vi gør alt for at gøre verden til et bedre sted, end da vi startede. Derfor udfordrer vi os selv og samfundet til at inspirere, lære og promovere information via events og oplevelser. Her i Norden er vi heldige, da vi har mulighed for at nyskabe samt opbygge nye produkt- og virksomhedsarkitekturer, -processer og -strategier. Vi har tillid til vores egne evner til at tiltrække og guide kreative talentfulde mennesker mod vores fantasis visioner.
App Store Google Play