Vores mission er at inspirere folk til at gå mere ud


Vores kulturelle mangfoldighed beriges, når vi er omgivet af forskellige mennesker og nye miljøer. Hos Billetto guider vi vores medlemmer til at gå mere ud ved at anbefale nye indie-subkulturoplevelser i Skandinavien, Storbritannien og Europa.

Vores kerneværdier

Tillid · Del · Forbind

Human
Tør · Udforsk · Handl
Skab
Nyd · Innovér · Egen
Uddanne

Vi investerer i kulturel mangfoldighed og måler vores effekt.

Vi muliggør og investerer aktivt i væksten af uafhængige livebegivenheder, oplevelser og lokale sociale fællesskaber. We measure our subcultural impact by the number of new attendees Billetto is driving to small independent subculture events such as Japanese design festivals, epic drag shows, techno space ravers, crazy comedy festivals, and more.

Humanisme i hjertet

Vores definition af menneskelighed er empati i menneskelige relationer. For os mærkes empati, når vi stoler på, forbinder og deler, uden at der forventes noget til gengæld.

Kunst provokerer og inspirerer til forandring

Vores definition af kreativitet er at være i et flow. Ubevidst oplevelse af det nuværende øjeblik med sindet absorberet i nuet uden bevidst indblanding. Den kreative frihed til at nyde livet lige som det er lige nu. Skabelsen mærkes, når vi kan handle på vores impulser uden at skulle reflektere, strategier eller prioritere.

Uddannelse er billetten til fremtiden

Vi gør vores bedste for at forlade verden bedre, end da vi startede. I processen tør vi os selv og vores samfund til at inspirere, undervise og fremme information gennem arrangementer og oplevelser. Her i Norden er vi heldige og begavet med en mulighed for at innovere, for lidenskabeligt at bygge produkt- og virksomhedsarkitekturer, processer og strategier. Vi tror på vores egen evne til at tiltrække og guide kreative talentfulde mennesker mod vores fantasis visioner.
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play