hero-image
hero-image

Bliv mobil

Nu behøver du aldrig at printe en billet igen. Oplev og del events med dine venner og verden omkring dig.

app-store google-play

Hvorfor vælge Billetto?

En simpel app til dine arrangementskort og ledelse

family
En simpel app til dine arrangementskort og ledelse

Hold dig opdateret med de seneste lokale event-nyheder. Når du ikke selv er fysisk til stede, vil app’en give dig de seneste nyheder fra eventet og fortælle dig, hvor du kan finde dine venner.

communication
Få den bedste live-oplevelse

Billetto er bedst under arrangementer. Udover at holde styr på dine billetter og hjælpe dig nemt gennem døren vil appen sikre, at du får mest muligt ud af din begivenhed.

management
Administrer dine begivenheder på farten

Skift til Event Manager, når du opretter din egen begivenhed på Billetto. Brug appen til at sælge billetter ved døren, scan gæsterne ind og spore dit billetsalg på tværs af alle spillesteder.

Til eventarrangører

Scan billetter til dit arrangement

Brug appen til at scanne folk ind til dit arrangement. Det er det enkleste event management-værktøj på markedet. Synkroniser flere telefoner for at scanne billetter fra flere steder. Billettos app holder styr på dit billetsalg, live eventstatistik og hjælper dig med at få gæsterne hurtigere ind for at undgå køen.

Billetkøber

Oplev nye oplevelser

Brug appen til at opdage nye oplevelser i din by, book billetter på farten og vis din billet ved døren.

mobile

Brug appen til at finde nye oplevelser omkring dig. Brug filtret til at søge efter kategori, tid, sted eller en bestemt eventarrangør.

Er du ikke sikker på, om du er klar til at købe en billet til en begivenhed? Gem det til senere i appen. Følg dine yndlingsbegivenhedsorganer for at holde dig ajour med nye begivenheder.

Køb billetter direkte i appen. Gem dine kortoplysninger for 1-kliks betaling i fremtiden - det har aldrig været nemmere at købe billetter hos Billetto.

Gem træerne og hold din billet i lommen. Når du køber en billet eller på din computer, gemmes den automatisk i din billetprofil - alt klar til at blive tjekket på arrangementet.

dashboard-image

Til eventarrangører

Live opdateringer på tværs af alle enheder

Når dit event er live kan du følge statistikken på alle de enheder, der er forbundet med din arrangørprofil: Folk scannet ind / ud af lokalet og online / dørsalg.

Opret din begivenhed nu