hero-image
hero-image

Bliv mobil

Nu behøver du aldrig at printe en billet igen. Oplev og del events med dine venner og verden omkring dig.

app-store google-play

Ny funktion

Event Match

Gå aldrig glip af et event igen! Få skræddersyede eventsanbefalinger i appen. Stryg blot til venstre for at angive et event, du ikke kan lide, og stryg til højre for at kunne lide og gemme eventet til senere. Jo mere du stryger, jo bedre bliver anbefalingerne.

Hvorfor vælge Billetto?

En simpel app til dine eventbilletter og administration

family
En simpel app til dine eventbilletter og administration

Hold dig opdateret med de seneste lokale eventnyheder. Når du ikke selv er fysisk til stede, vil app’en give dig de seneste nyheder fra eventet og fortælle dig, hvor du kan finde dine venner.

communication
Få den bedste liveoplevelse

Billetto er bedst under arrangementer. Udover at holde styr på dine billetter og hjælpe dig nemt gennem døren vil appen sikre, at du får mest muligt ud af din begivenhed.

management
Administrer dine events på farten

Skift til Event Manager, når du opretter din egen begivenhed på Billetto. Brug appen til at sælge billetter ved døren, skan gæsterne ind og følg dit billetsalg på tværs af alle lokationens indgange

Til eventarrangører

Skan billetter til dit event.

Brug appen til at skanne folk ind til dit arrangement. Det er det enkleste event management-værktøj på markedet. Synkroniser flere telefoner for at skanne billetter fra flere steder. Billettos app holder styr på dit billetsalg, live eventstatistik og hjælper dig med at få gæsterne hurtigere ind for at undgå køen.

Til billetkøber

Opdag nye oplevelser

Brug appen til at opdage nye oplevelser i din by, book billetter på farten og vis din billet ved døren.

mobile

Brug appen til at finde nye oplevelser omkring dig. Brug filtret til at søge efter kategori, tid, sted eller en bestemt eventarrangør.

Er du ikke sikker på, om du er klar til at købe en billet til et event? Gem det til senere i appen. Følg dine foretrukne arrangører for at holde dig ajour med nye events.

Køb billetter direkte i appen. Gem dine kortoplysninger for 1-kliksbetaling i fremtiden - det har aldrig været nemmere at købe billetter hos Billetto.

Bevar træerne og hold din billet digitalt i lommen. Når du køber en billet eller på din computer, gemmes den automatisk i din billetprofil - helt klar til at blive tjekket til eventet.

dashboard-image

Til eventarrangører

Liveopdateringer på tværs af alle enheder

Når dit event er i gang kan du følge statistikken på alle de enheder, der er forbundet med din arrangørprofil: Folk scannet ind/ud af døren og online/dørsalg.

Opret dit event nu