Online eventregistrering.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces. Lav dine egne events nemt og hurtigt 5 minutter tager det at lave dit eget event og lave billetter med dit eget udtryk.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Eventregistrering og -booking

Hvis du leder efter et værktøj, som kan håndtere dine eventregistreringer og administrere dine gæstelister, så er du kommet til det rette sted. Billetto lader dig oprette og administrere ethvert event på få minutter. Vi stiller en komplet løsning til rådighed, som har til formål at gøre online eventregistrering og booking så nemt som muligt.


Vil du undgå et overbooket event? Bestem præcis hvor mange billetter, der er til rådighed og hvilke billettyper, du tilbyder. Tag imod donationer, tilbyd gratis billetter eller administrer blot en gæsteliste. Du kan også sælge billetter i forsalg, som senere kan afhentes på en bestemt lokation. Vil du selv uddele billetterne? Du kan generere ethvert antal af billetter, som du ønsker at printe og bruge. Valget er dit.


Vi hjælper dig også med at holde styr på dine eventregistreringer. Se, hvor mange der har tilmeldt sig dit event eller købt en bestemt billettype. Du kan skanne alle billetter ved hjælp af vores gratis mobil app.


Den bedste del? Vores online eventregistreringsværktøj er helt gratis at bruge. Vi tjener penge på det lille billetgebyr, som billetkøberne betaler. Hvis dine billetter er gratis opkræver vi (selvfølgelig) ikke noget fra dine gæster. Det ville være uhøfligt, ikke?

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Gennemsigtige priser til events i alle størrelser

Se flere
pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.