Formålet med din online markedsføring er højest sandsynligt rettet imod sidebesøg for informere om kommende events. Det kan enten være via en Wordpress-hjemmeside, Tumblr eller noget lignende.

Lad os forestille os at eventarrangørens hovedformål er som følger:

  1. Skaffe traffik til eventsiden.
  2. At trafikken resulterer i billetsalg.

Der er forskellige måder hvor på du kan gå fra step 1 til 2. For eksempel ved at sende dine besøgende til en eventside for at færdiggøre deres salg eler ved at sælge billetter på din egen hjemmeside.

Det "flow"' du vælger er helt op til dig og skal passe til netop dit brand og den måde du gerne vil interagere med dine kunder.

Lige meget hvor du vælger at oprette dine events, så skal du se på det som en samlet shop for alle dine events. Det her er stedet hvor dine fans konstant kan tjekke hvilke events de har i vente og kan sørge for at få billetter til.


Kom i gang

Lige meget hvilket setup du vælger, så bør det være nemt og lige til for dine fans at købe billetter. Hvordan du opnår dette afhænger blandt andet af budget, teknik og tid, men det vigtigste er at det er et system der virker for dig og som når ud til dine kunder.

Måske bruger du din hjemmeside til at vise hvilke events du har, men selve softwaren til at sælge billetter er ikke lige så nemt at oprette som en eventkalender. Det har vi til gengæld helt styr på. Under din profil på Billetto kan du liste alle dine events ét sted og samtidig sælge billetter. På den måde vil du ikke blot få besøg af dine fans, men også fra alle Billettos kunder og fra andre arrangeenter. Nedenfor ser du et eksempel på en Billetto profil fyldt med events.


Tips fra de professionnelle

Hvis du gerne vil beholde din side som omdrejningspunkt for dine events og fans, så har vi designet en Event Widget, der gør det muligt at vise hvilke events der er billetter til. Ved blot et enkelt klik bliver dine brugere ledt direkte til billetkøbet og den fungerer på samme måde som Soundcloud eller YouTubes widgets.


Læs mere

Contact Billetto Support

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Sig til hvis du har spørgsmål - vi er her for at hjælpe! Du kan også tjekke vores FAQs for tips til hvordan du på den bedste vis holder styr på dine events samt billetsalg på Billetto.