Enkelt design

Vi beder om feedback fra både billetkøbere og arrangører for at sikre, at Billetto er så nemt at anvende som muligt. Få øjeblikkelig adgang til vores Eventoprettelsesfunktioner direkte ved tilmelding. Det tager kun 5 minutter at oprette et simpelt event. Optimer det yderligere med en omfattende række ekstra features. Vi tilbyder en af de nemmeste billet købstrømme rundt. Dine deltagere er kun 3 skridt væk fra at købe. Ingen lange ansøgningsskemaer. Ingen frustrerede kunder.

Opret dit event nu

Masser af funktioner

Uanset om du planlægger en enkelt filmscreening eller en velgørenhedsløb med tusindvis af deltagere, tilbyder vi masser af funktioner, der gør dit event til en succes.

  • Tilbagevendende events: Opret en række events med et klik med musen.
  • Reserverede pladser: Lav en siddeplads og tildel pladsnumre til billetter.
  • Deltagerinformation: Indsaml ekstra information fra dine billetkøbere.
  • Tilpas dine billetter
  • Opsæt tilpassede rabatter og tilbud
  • Aktivér en venteliste, hvis dit event er udsolgt
  • ...og meget mere
Se den fulde liste over funktioner

Vi håndterer betalingerne

Du behøver ikke oprette en virksomhedsbetalingskonto eller bekymre dig om at håndtere transaktioner. Vi sørger for betalingsbehandling og tilbyder de mest populære betalingsmetoder: Alle større kreditkort, lokale mobilbetalinger og PayPal.

Få flere oplysninger om tilgængelige betalingsmetoder

Administrer events på farten

Udnyt Billetto-funktionerne på din smartphone til at kontrollere, hvordan dit salg går og til at skanne billetter ved døren. Download vores app til iOS eller Android for at følge med i dine events.

Eventdata lige ved hånden

Dit eventoverblik begynder at vise nøgledata så snart du sælger din første billet. Overvåg dit billetsalg i salgsoversigten, download en detaljeret salgsrapport for at få en oversigt over dit regnskab eller se på din deltagerstatistik for at lære mere om dine deltagere. Ønsker du endnu flere data? Du kan altid forbinde din egen Facebook Pixel eller Google Analytics-konto.

Fremragende kundesupport

Vi er særligt stolte af vores omfattende kundesupport. Få adgang til vores samling af artikler med detaljerede svar på de mest almindelige spørgsmål om Billetto. Har du brug for hjælp til at få Billetto til at arbejde for dit specifikke event? Vi er altid kun en mail væk.