Ingen upfront omkostninger. Ingen månedlige gebyrer. Nogensinde.

Du betaler intet ude af lommen for at bruge Billetto. Vi lever af et lille billetgebyr. Du bestemmer dig for at optage dette gebyr i billetprisen eller videresende det til dine gæster. Sådan ser det ud:

Har du et spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg billetindtægterne fra mit event?

Afsluttede arrangementer bliver sat til udbetaling 3-5 bankdage efter arrangementet er afholdt. Når eventet er sat til udbetaling hos Billetto, kan det tage 1-3 bankdage før pengene ses på ens konto, da bankerne har forskellige proces behandlinger af dette.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder Billetto?

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, eDankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express

Hvordan kan jeg tilføje adgangskoder til mine billetter?

Hvis du gerne vil have billetter med et specielt tilbud, en rabat eller bare kunne skjule billetten generelt for andre, kan du tilføje en tilbudskode til billetten. Når man tilføjer en adgangskode til en billet, vil denne ikke være synlig for dem som besøger din eventside, med mindre de er i besiddelse af adgangskoden. Billetten vil blive synlig når de har klikket 'Find billetter' og indtastet adgangskoden ind i kassen hvor der står 'Hvis du har en kode, kan du indtaste den her'.

Hvordan tilføjer jeg et link til billetter i mit Facebook-event?

Hvis du allerede har offentliggjort et event på Billetto, skal du blot kopiere linket til eventet og indsætte det i "Billetter"-afsnittet på Facebooks side til oprettelse events.

Hvilke billettyper skal jeg oprette?

Du kan på nuværende tidspunkt vælge mellem 7 billettyper hos Billetto: Entrébillet, Donation, Tilmelding, Gratis billet, Voucher, Merchandise, Box Office Afhentning.

Sælg billetter til dit event.

Sælg mine billetter