Billetto løsning til tilbagevendende events

Tilbyder du kurser, rundvisninger, workshops, undervisning, biografoplevelser eller andre former for tilbagevendende events, hvor der skal holdes styr på flere tidspunkter og datoer? Så har vi løsningen til det

Nem købsproces
Vi har gjort købsprocessen gnidningsløs og intuitiv for billetkøberne. Det ved vi øger salget. Med Billetto kan du anvende et bredt udvalg af betalingsløsninger, så betalingen foregår hurtigt og nemt.
Promovering
Dit event bliver oprettet på vores site, hvor tusindvis af brugere hver måned kigger forbi på jagt efter næste spændende oplevelse. Vi tilbyder også målrettet annoncering, så du kan nå bredere ud på flere kanaler.
Administration
Vi har samlet alt, du har brug for på én platform, hvor du hurtigt kan planlægge og oprette nye events samt ændre i eksisterende. Nemt overblik over salgsdata samt mulighed for at integrere Billetto med andre systemer.

Opret én gang – sælg mere

Spar tid og kræfter! Hvis dit event har flere datoer, skal du ikke oprette flere separate events. Du kan nemlig nøjes med at samle dem under ét og dernæst oprette flere datoer og tidspunkter i én og samme omgang.

Tilpasset til alle typer events

Om du afholder daglige events eller månedlige sammenkomster, er Billetto ideel, når du skal holde styr på planlægningen. Tilpas dit event helt efter dine behov ved at indstille hyppighed, varighed, antallet af gentagelser og meget mere.

Fordele ved løsningen til tilbagevendende events

Genbrug billettyper

Opret forskellige billettyper og brug dem på tværs af datoer og tidspunkter. De sparer tid og mindsker det manuelle arbejde.

Fleksibel planlægning

Styr selv hyppigheden af dit tilbagevendende event. Tilføj nemt flere tidspunkter efter behov. Brug Billettos platform til at holde styr på kalenderen.

Løbende udbetaling

Alle tidspunkter behandles som separate evente. Det garanterer, at du får udbetaling hver gang et event er blevet afholdt, selvom der ligger flere af samme slags i i fremtiden.

Enkelt overblik

Bevar overblikket over alle dine salg på tværs af alle events med vores simple og overskuelige salgsoversigt. Brug oversigten til at holde styr på antallet af deltagere og som rettesnor, når du skal planlægge fremtidige events.

Nem administration af tilbagevendende events

Med stor fleksibilitet og mange justeringsmuligheder, er Billetto oplagt salgsplatform til mange typer af billetter.

Contact us

Seværdigheder

Billetto håndterer ubesværet salg af adgangsbilletter til seværdigheder og rundture med begrænset kapacitet. Som arrangører har du mulighed for at oprette forskellige tider, så du sikrer, at der ikke bliver overfyldt eller booket for mange pladser.

Biografbilletter

Billetto er den perfekte platform til salg af biografbilletter. Du kan nemlig oprette tidsplaner, siddepladser og meget, der gør bookingen af din filmvisning nem at håndtere.

Færgeture

Billetto har stor erfaring med løsninger til styring af færgeplaner samt køb af færgebilletter. Vores system sikrer, at salg af billetter til alle afgange håndteres problemfrit.

Bliv Billetto-arrangør

Vores team har indgående erfaring med at sælge billetter og sidder klar til at rådgive om, hvordan du øger dit salg.

Book demo
Billetto DK Billetto SE Billetto UK Billetto NO Billetto EU Billetto FR Billetto ES Billetto NL Billetto IT Billetto IE Billetto FI Billetto AT Billetto BE Billetto PT
App Store Google Play