Find rundvisninger i København

Rundvisninger på Billetto

Rundvisninger i København

Udforsk Københavns højdepunkter og få et kig bag scenen i et af byens mange museer og haver. Tag med på en rudvisning.


Rundvisninger er en glimrende måde at lære om seværdighederne af en erfaren guide. Tag med en gruppe på 25 mennesker rundt på en tur i Botanisk Have. Snig dig med ind på Zoologisk Museum efter lukketid og kom tæt på Danmarks eneste kæmpedinosaurus, Misty, eller udforsk museets "hvalkælderen", der normalt er lukket for offentligheden.


Hvis det er arkitekturen du er vild med, så deltag i en rundvisning i den nyopførte Royal Arena for at høre om visionen bag og få adgang til områder, der til dagligt ellers er lukket land.


Laver du planer for idag, weekenden eller måneder fra nu? Du kan let filtrere listen af rundvisninger ift. datoer og priser, så du finder lige det, der passer til din kalender og dit budget. Når du finder et event du gerne vil deltage i, tager det kun få klik at skaffe billetterne.


Klar til at se hvilke rundvisninger, der foregår i København?

Opdag nu

Få håndplukkede events i din indbakke

Tilmeld dig Billettos nyhedsbrev for at modtage et ugentligt udvalg af håndplukkede events. Forvent eksklusive rabatter og forsmage på de bedste kommende koncerter, reggae-arrangementer og mad-popups.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Organiserer du en guidet tour? Kom igang med it event her

Lad os komme igang