Sælg eventbilletter. Hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces. Lav dine egne events nemt og hurtigt 5 minutter tager det at lave dit eget event og lave billetter med dit eget udtryk.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Hvis du har arrangeret et event, leder du måske efter muligheden for at sælge billetter uden at bruge alt for lang tid på at sætte det op. Du vil gerne undgå besværet med at bygge en eventside fra bunden, administrere billetsalg og finde måder, hvorpå du kan acceptere online betalinger og så videre.

Din søgen stopper her. Billetto er den ideelle platform til at oprette og promovere events, sælge billetter online og holde styr på din gæsteliste. Med Billetto kan du komme i gang med at sælge billetter til dit event på under 5 minutter. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig noget at sætte dit event op og sælge billetter. Vi tager os af billetsalget. Du skal blot koncentrere dig om at gøre dit event til en succes.

Du får en smuk og mobiloptimeret eventside, som du kan dele på de sociale medier. Du kan også integrere en speciel billet-widget på din hjemmeside for at sælge billetter direkte der fra. Dine gæster kan bruge flere forskellige betalingskorttyper til at købe billetter til dit event. Du behøver ikke være en online marketing ekspert eller kende til HTML for at sælge billetter til dit event.

Det tager kun få minutter at registrere sig og komme i gang med at sælge billetter. Prøv det. Det er gratis.

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Gennemsigtige priser til events i alle størrelser

Se flere
pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.