Sælg billetter til din konference. Let, hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Sælg konferencebilletter med Billetto

Organiserer du en konference? Ønsker du at sælge billetter til deltagere? Prøv Billetto. Vi er et billetsite, der giver dig mulighed for at oprette et event, sælge billetter, samle tilmeldinger, acceptere gebyrfri donationer og mere. Ethvert konferenceevent er velkommen - uanset om det er en netværksworkshop, et medicinsk symposium eller et tre-dages seminar for fremtidige ledere.


Det tager kun minutter at oprette og offentliggøre din eventside; det er ikke vanskeligere end at oprette et event på Facebook. På det tidspunkt kan du sælge billetter, acceptere donationer, sælge merchandise eller blot registrere tilmeldinger til din konference direkte gennem eventsiden.


Vi gør det let at promovere din konference. Selve eventsiden er designet til at se godt ud på enhver enhed, det være sig en mobiltelefon, en tablet eller en computer. Du kan også bruge vores billetwidget til at integrere din konferenceside på dit eget websted eller blog. Og naturligvis vil dit konferenceevent også blive slået op på Billetto, hvor potentielle købere kan finde det ved at udforske og søge efter events. Vi betjener mere end 500.000 billetkøbere årligt.


Den bedste del? Du betaler intet ud af lommen for at bruge Billetto. I stedet opkræver vi et lille bookinggebyr, når nogen køber en billet til din konference. Du beslutter, om du vil absorbere dette gebyr eller videregive det til dine gæster. Hvis du accepterer donationer via din konferenceside, er disse undtaget fra gebyrer. Klar til at komme i gang? Din konferenceside kan være offentliggjort på de næste 5 minutter.

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.