oval

Find smagninger i København

Forkæl dine smagsløg med en uforglemmelig oplevelse. Deltag i en smagning i København og få muligheden for at prøve mange lækre smagsindtryk.

Smagninger er den perfekte måde at opdage ny kogekunst på, samt overraskende kombinationer af mad du ikke regnede med ville gå sammen. Det er også en god mulighed for at socialisere og dele dine madoplevelser med andre.

Prøv lækre sammensætninger såsom tapas med øl eller champagne med macaroons. Eller hvorfor ikke sætte tænderne i en saftig rib eye-steak til Boston Grills "Meet Y Meat"-oplevelse?

Laver du planer for idag, weekenden eller måneder fra nu? Du kan let filtrere listen af smagninger ift. datoer og priser, så du finder lige det, der passer til din kalender og dit budget. Når du finder et event du gerne vil deltage i, tager det kun få klik at skaffe billetterne.

Klar til at se hvilke smagningsarrangementer, der dukker op i København?

Find events
svg
build

Modtag håndplukkede events i din indbakke

Tilmeld dig Billettos nyhedsbrev hvor du ugentligt får en update af håndplukkede events fra hele Danmark. Se frem til at modtage eksklusive tilbud samt at få et smugkig på kommende koncerter, festivaler, madarrangementer og meget mere. Med vores nyhedsbrev er din uge altid fyldt med fede events.

Tilmeld