Find smagninger i København

Smagning på Billetto

Smagning i København

Forkæl dine smagsløg med en uforglemmelig oplevelse. Deltag i en smagning i København og få muligheden for at prøve mange lækre smagsindtryk.


Smagninger er den perfekte måde at opdage ny kogekunst på, samt overraskende kombinationer af mad du ikke regnede med ville gå sammen. Det er også en god mulighed for at socialisere og dele dine madoplevelser med andre.


Prøv lækre sammensætninger såsom tapas med øl eller champagne med macaroons. Eller hvorfor ikke sætte tænderne i en saftig rib eye-steak til Boston Grills "Meet Y Meat"-oplevelse?


Laver du planer for idag, weekenden eller måneder fra nu? Du kan let filtrere listen af smagninger ift. datoer og priser, så du finder lige det, der passer til din kalender og dit budget. Når du finder et event du gerne vil deltage i, tager det kun få klik at skaffe billetterne.


Klar til at se hvilke smagningsarrangementer, der dukker op i København?

Opdag nu

Få håndplukkede events i din indbakke

Tilmeld dig Billettos nyhedsbrev for at modtage et ugentligt udvalg af håndplukkede events. Forvent eksklusive rabatter og forsmage på de bedste kommende koncerter, reggae-arrangementer og mad-popups.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Organiserer du en smagning? Kom igang med dit event her

Lad os komme igang