En ægte platform sports- og fitnessmestre

Med tiden er der blevet afholdt mere end over 29.000 (og flere er på vej!) sportsevents på Billetto. Vi ved, hvad der skal til for, at du kan håndtere store mængder af sportsentusiaster, og så har vi de helt rigtige værktøjer, så du kan nå ud til et mindre publikum ved yoga- eller danseevents.

Workcation

Vi skulle finde den bedste måde at administrere de gæster, der deltog i vores store event. Billetto vidste præcis, hvilken hjælp vi havde brug for og kunne vejlede os fra start til slut! Alt kørte uden problemer, og det havde ikke været det samme uden dem.

Coca-Cola Danmark
FIFA World Cup™ Trophy Tour

10 % salgsboost
Eventsiden og købsprocessen er designet med fokus på brugeroplevelsen, og så billetkøbere nemt kan finde events og købe billetter på få minutter.
Få mere tid til det, der betyder noget
Med hurtig oprettelse og automatisering af mange administrative opgaver for hele eventet kan du bruge mere tid på forberedelse af selve eventet og andre ting.
Fuld eventoversigt
Vi gør det nemt at se dit events præstation på platformen samt modtage regelmæssige event- og transaktionsrapporter.

Bedste funktioner til sports- og fitnessevents

Kampagner

Tilføj early bird-rabatter, forskellige tilbud, skjulte billetter og mere til dit event. Billettos kampagnefunktion har masser af forskellige valgmuligheder.

Pladsoversigt

Opret en oversigt over siddepladser på dit stadion (eller et hvilket som helst andet sted), og lad dine billetkøbere vælge den plads, de vil have.

Scanning

Med Billetto-mobilappen samt en smartphone eller en iPad kan du nemt scanne billetkøberne ind og ud af dit event i døren og derefter få en livestatus over, hvor mange mennesker er mødt op.

Arrangørprofil

Arrangerer du events på flere steder eller forskellige tidspunkter? Med Billetto-arrangørprofiler kan billetkøbere se alle dine offentlige live- og kommende begivenheder på ét sted.

Medlemskaber

Med denne funktion kan både nye og loyale billetkøbere købe et medlemskab og deltage i alle de events, som det dækker. Funktionen, der engang blev lavet specielt til Danmarks største fodboldklub, er snart tilgængelig for alle sportsentusiaster, der vil deltage i alle sæsonens kampe!

Vidste du?

3,8 mio. brugere

Så mange forskellige eventarrangører og billetkøbere har brugt Billetto-platformen gennem årene.

Over 2 mio. billetter solgt

I gennemsnit har Billetto hjulpet arrangører med at sælge mere end 2 millioner billetter til events årligt.

Over 500.000 e-mailabonnenter

Mere end 500.000 personlige eventanbefalinger når ud til billetkøbere hver dag.

1.1 sidebesøg

Hver måned besøger mere end 1 million mennesker Billettos eventsider.

Bliv Billetto-arrangør

Mere end 3,8 millioner brugere har valgt Billetto som deres primære billetplatform. Hvad venter du på? Tal med vores eksperter i billetsalg i dag!
Besøg Billetto DK Besøg Billetto SE Besøg Billetto UK Besøg Billetto NO Besøg Billetto EU Besøg Billetto FR Besøg Billetto ES Besøg Billetto NL Besøg Billetto IT Besøg Billetto IE Besøg Billetto FI Besøg Billetto AT Besøg Billetto BE Besøg Billetto PT
App Store Google Play