Scan billetter med din smartphone. Let, hurtigt og gratis.

hero bg

Hvorfor vælge Billetto?

En enkel måde at øge din eventsucces.

family
LET AT DELE ONLINE

Del dit event via sociale medier og e-mail. Tilføj billetsalg til din hjemmeside og dit Facebook-event.

communication
LAVT GEBYR

Du bestemmer hvem, der betaler: Dig eller dine gæster. Gratis events er netop - gratis! Vi tager intet gebyr for disse.

management
SIMPLE UDBETALINGER

Efter dit event er afsluttet processerer vi billetomsætningen indefor 3-5 dage og sender det til din bankkonto.

Skanningsapp til dit event

Gør enhver smartphone eller tablet til en bærbar billettskanner. Billetto giver dig en super nem og gratis måde at skanne billetter ved døren på dagen for dit event.


Du starter med at oprette en eventside, hvor du kan sælge billetter eller registrere gæstetilmeldinger. Billetkøbere og gæster får deres billetter sendt til dem. De kan vælge enten at udskrive dem eller vise dem på deres smartphone.


På dagen for eventet kan du installere vores gratis billettscanningsapp på din foretrukne bærbare enhed - det være sig en smartphone eller tablet - for at gøre det til en fuldt funktionel billettskanner. Du kan derefter bruge det til at skanne udskrevne billetter eller billetter, der vises på skærmen på en anden smartphone. Det er så let.


Det koster intet at oprette et event på Billetto eller downloade vores app. Hvis du bruger Billetto til gratis events, betaler du aldrig en krone. Hvis du sælger betalte eventbilletter, tilføjer vi et lille bookinggebyr, når nogen køber dem. Du vælger, om du vil videregive dette gebyr til dine gæster eller absorbere gebyret i billetprisen.


Klar til at få fat i vores billettskanningsapp og omdanne din telefon til en kompetent billettskanner?

Vi giver dig redskaberne til at...

Opret en eventside ved hjælp af en simpel point-and-click-proces. Hvis du ved, hvordan man laver en begivenhed på Facebook, kan du også lave en på Billetto. Det lover vi.

Fremhæv din begivenhed på sociale medier med blot et par klik. Du kan nemt tilføje arrangementet til dit eget websted med en tilpasset billet-widget.

Styr alle aspekter af dit events opsætning, fra deltagerinformation til gæstelister og siddeplaner.

Sælg billetter, modtag donationer, tilbyd vouchers og merchandise. Dine købere kan hurtigt betale med et kreditkort efter eget valg.

Få dybe, brugbare indsigter. Se, hvordan dit billetsalg går. Lær hvilke kampagner og kanaler der får flest indtægter.

Lad ikke dine gæster vente. Få dem hurtigt ind ved hjælp af vores dedikerede billetskanning. Har du brug for en fysisk gæsteliste? Download en med et enkelt klik.Se alle funktioner

Sådan virker det

Dit første event med Billetto i tre trin:

1. Begynd at sælge

Opret dit event ved hjælp af vores enkle formular og tilføj billetter til dit event. Tilpas indstillingerne til at arbejde med din type event.

2. Spred ordet

Promover din side for at sælge billetter online og registrer gæster. Følg Billettos guide til effektivt at promovere dit event.

3. Bliv betalt

Modtag billetindtægter på din bankkonto. Tilføj blot dine bankkontooplysninger, så behandler vi begivenhedsomsætningen.

team-image
   

Prissætning

Vælg en plan, der passer til dig

pattern

Klar til at prøve det? Det er gratis.