APPLE FLOWER FESTIVAL 2015

23. Mai 2015, 12:00 - 24. Mai 2015, 15:00

Vigmosegård, Lilleøvej , 4930 Lilleø

Vi har sammen, flere af os 3 år i træk, fejret æbletræernes blomstring på Lilleø og lagt grundstenen til en festlig, hyggelig og smuk tradition. Jeres bidrag til stemningen har været ligeså vigtig, som musikernes og kokkenes. Vi betragter jer som en del af Apple Flower familien, og sender derfor denne invitation.

Vi har gjort os en masse erfaringer fra 1. , 2. og 3 år. Vi ønsker at blive ved med at flytte grænsen for hvor festlig, hyggelig og overraskende en sammenkomst, for børn og voksne, vi kan skabe i festivalrummet på Lilleø.

I år har vi blandt flere nye ansigter i styregruppen budt velkommen til kunstneren Emil Klem, der gennem både kuratorvirksomhed og egen fysiske indsats vil skrue op for denne del af festival oplevelsen. Emil vil bl.a. engagere festivaldeltagerne i et eller flere samskabelsesprojekter. Foretrækker du at hygge med familie og venner, er du selvfølgelig ligeså velkommen...

Tager I børn med til Apple Flower i år, beder vi om at oplyser om deres alder, når I køber billetter. På den måde kan I hjælpe os med at sammensætte et børneprogram, der passer til alders- fordelingen hos festivalens unge deltagere.

Vi håber du igen har lyst til, at være med til at skabe noget smukt sammen med os på Lilleø, som i år afholdes i pinsen fra 23. maj til 24. maj.

Billetprisen er DKK 1366, - for voksne og DKK 666, - for børn. Dette inkluderer frokost ved ankomst lørdag, festmåltid lørdag aften, overdådig brunch søndag og fri bar hele vejen for børn og voksne (øl, vand, most) samt et hav af musik og fantastiske oplevelser.

Blomstrende hilsner
Kenneth Bager & Claus Meyer

PS! Det var en succes med sidste års to campingområder: 'Apple Camp' og 'Quiet Camp', så dem har vi valgt at forsætte med.

NB! Billetter refunderes ikke!

Website: appleflower.com

Voksen

Ikke tilgjengelig

Barn (2 - 14 år)

Ikke tilgjengelig

Telt: Apple Camp - 2 personer

Ikke tilgjengelig

Telt: Quiet Camp - 2 personer

Ikke tilgjengelig