Auteur Dinners: Unge Astrid

8. Desember 2019, 17:00 - 22:00

Karens minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

Arrangementet er udsolgt.

Auteur Dinners forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert arrangement består af en filmvisning efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og instruktøren over en lækker middag.

OM FILMEN

I 1923 er Astrid Lindgren en livlig og bramfri sekstenårig pige. Selv om hun passer sin dont i den svenske landmandsfamilie, har hun tit konflikter med sin gudfrygtige mor. Kristendommen er hyklerisk, mener Astrid, ikke mindst, fordi den jævnaldrende bror får lov at være længere ude. Astrid vil mere i livet og da hun tilbydes et job på den lokale avis, siger hun ja med det samme..

'Unge Astrid' handler om den unge kvinde Astrid Lindgren længe før hun blev en af Nordens mest elskede forfattere. Filmen følger hende fra hun er 16 til 20, hvor en kombination af mirakel og uheld,  kommer til at forme hendes liv og er medvirkende til at gøre hende til en af de mest nyskabende kvinder i vores tid. Og til den historiefortæller, generationer af børn kom til at kende og elske. ”Unge Astrid' er en rørende coming of age-fortælling, der giver os et indblik i kvinden bag 'Emil fra Lønneberg' og 'Pippi Langstrømpe'.

Med instruktør Pernille Fischer Christensen.

TRAILER

MIDDAG:

Menu følger

OM AUTEUR DINNERS

Samtaler bliver altid lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid. Det dyrkes til fulde i dette koncept, hvor gæsterne efter en film, kan møde en filmskaber over en intim og helt uformel, middag. Auteur Dinners afholdes af Elk Film i samarbejde med forskellige venues i København og resten af landet. Auteur Dinners er særlige aftener, hvor gribende fortællinger - og en filmskabers personlige oplevelser med en film – forenes med kulinariske madoplevelser. Vi tror på at dette forum kan give både gæster og filmskaber en anderledes og udbytterig filmoplevelse, hvor kærlighed til kunst, mad og samtale, driver værket.

Ticket 811927 Ikke tilgjengelig