Blæst + Ernest

16. Oktober 2020, 20:00 - 23:00

Vi byder indenfor til en lækker dobbeltkoncert med Blæst med deres ørenhængende lyrik og Ernests R&B univers 

Blæst

Blæst skriver energiske ørehængende melodier, krydret med en lyrik de selv beskriver som ‘naiv hverdagspoesi’. De behandler nøgternt og præcist små ting fra en ung hverdag, og den tvivl og indre splittelse der følger med. Det purunge band består af producerteamet Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitarist Anders Bondo og vokalist Fernanda Rosa.

Fernanda Rosas karismatiske vokal, og stærke melodier sender tankerne tilbage på 80’ernes kvindelige danske popikoner. Musikken er pakket ind i Valentin Buchwald og Lauge Kjærulfs stramme og charmerende pop produktioner der giver bandet det moderne touch, der gør at Blæst vil blive et popnavn der ikke kan ignoreres. Alt dette og meget mere gør Blæst til den helt rette blanding af energi, kitch og ungdoms-nerve.

Ernest

Ernest, bestående af Mikkel Kjær, Magnus Christensen, Jens Rønne og Emil Wiendel, skriver udtryksfulde, drømmende, hårdtslående, underspillede, følelsesladede popsange om kærlighed og indre konflikter.

Med rødder i R&B fremfører de et univers, der med en frodig melodisk tilgang bæres af vokal, iørefaldende guitartemaer og et tungt beat der udfolder sig på et grundlag af udtryksfulde harmonier.

25. APRIL  – RUST, NØRREBRO

Nørrebro | Siden 1990

Sosial deling

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post