CC Rider - Mike Andersen rocker Elvis

7. November 2020, 21:00 - 23:00

Elvis Presley er nok den største entertainer, verden nogensinde har set!

Folk, der har oplevet en koncert med Elvis, fortæller, at der på magisk vis bredte sig en bølge af varme og kærlighed i rummet. Han var “Just A Big Hunk Of Love”, og hans musik og sange, der spænder fra svedig rock’n’roll til storladne ballader, er i al sin enkelhed indbegrebet af, hvad god musik og entertainment skal indeholde.

Elvis Has Left the Building. Han er ikke længere hos os, men hans musik lever i bedste velgående og fremstår med en power, elegance og sjælfuldhed, som er uovertruffen. CC Rider Big Band og Mike Andersen "Rocker Elvis" og slår dørene op til en underholdende og vedkommende koncert med det bedste fra Elvis' repertoire.

Mike Andersen - den i særklasse bedste Elvis-fortolker i flere årtier - fører os igennem de største koncerthits fra Elvis' legendariske koncertperiode med den store lyd fra 70ernes Las Vegas Shows og den enestående livekoncert fra Hawaii. Han bakkes op af et toptunet CC Rider Big Band - et 18 mand stort orkester - under ledelse af den erfarne og kyndige kapelmester, Peder Kragerup, der har stået i spidsen for Tivolis Big Band i 35 år. 

Orkestret består bl.a. af musikere, der har spillet i Danmarks Radios Big Band, Tivolis Big Band, BLAST med flere. 

Line up

Trompeter: Benny Rosenfeldt, Jørgen Jangmark, Per Vissing, Erik Rasmussen

Tromboner: Tyge Museaus, Sara Stengård, Lene Neergård Erichsen, Henrik Larsen

Saxofoner: Niels Harrit, Per Milbo, Marie Egholm, Dorte Svare, Sverre Christensen

Rytmegruppe: Peder Kragerup, Christian Kronborg, Elo Luffe Lindhardt, Christian Winding

Kor: Isabella Kragerup, Agnethe Nordin

Velkommen til en stor aften - med stor musik og stor lyd!

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde:  En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk.

Hvis du bestiller mad, skal du komme senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.

  

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.