Creedence Rivals

6. Oktober 2018, 18:00 - 23:59

Kongebryg Aps, Kasernevej 21, 4700 Næstved

Så er der chance for at opleve Sydsjællands Creedence Band på hjemmebanen.

Creedence Rivals

Creedence Rivals er hele Danmarks nye band der spiller alle de klassiske hits fra legendariske Creedence Clearwater Revival.
Creedence Rivals består at meget erfarne musikere fra Næstved, Slagelse og Vordingborg
Bandet har taget sig kærligt af alle de fede hits, hvem kender ikke CottonFields, Hello Marylou, Lodi, Who stoppped the rain mv mv. Efter at have spolet alle plader og cd´er igennem måtte bandet erkende at hitmatríalet begrænser sig til ca 20 numre, så der måtte tænkes kreativt. John Fogerthy som igennem alle årene har været frontfigur i Creedence er nu på landevejene med nyt og eget matriale som stadig er helt i ånden med det klassiske Creedencemusik. Her har bandet håndplukket nogle numre som komplementerer sætlisterne.
Creedence Rivals består af:


Carsten Sørensen der har spillet i mere end 40 år, i starten mest guitar/folkmusik i Midnight Special, der i en periode var husorkester i cafe Røde Rose. Senere har det været rock- og bluesmusik i diverse coverbands, og guitaren er skiftet ud med bas.


Per Just Rasmussen på Rytmeguitar, som med sin insisterende taktfaste spillestil holder den brede lyd kørende klippestabilt. Per er kendt som Guitarist i flere Rockbands på Sjælland igennem de senere år, Bla Dont Stop sammen med bandets trommeslager og arbejder også med bandets lys og lys.


Per Bech-Willumsen på Trommer sagde ja med det samme da bandets ophavsmand ringede og spurgte om han ville være med at lave noget fedt. Per er kendt fra bla. Dusty Blues Band, andre Rock, Blues bands og lokale Teaterproduktioner. Per lægger den tunge bund i rytmen, men mestrer også det lette dansktopagtige flow som er nødvendigt til flere Creedence numre.


Per Sauer er bandets ophavsmand som længe har haft en drøm om det rigtige klassiske Creedence band. Per spiller sologuitar, lidt rytme med div spændende effekter og selvfølgelig hans karakteristiske sang som så mange kender. Per er kendt fra en masse bands igennem tiden, bla Claire og Dusty Blues band

adgang

Ikke tilgjengelig