De symfoniske mastodonter - koncert med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkster

21. Mai 2018, 19:30 - 21:30

Galaksen, Galaksen, 3500 Værløse


Program:
Wagner: Forspil til Mestersangerne
Rachmaninoff: 3. klaverkoncert
Bartok: Koncert for orkester

Tre store værker. Alle tre svære, men på hver sin måde, hvor teknik, sammenspil og musikalitet skal følges ad. De tre symfoniske mastodonter kræver fordybelse, koncentration og et grundigt prøvearbejde for at lykkes.
Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester er kendt for at sætte ambitionsniveauet højt og mere end opfylde forventningerne til de afsluttende koncerter. Med dette projekt sætter vi barren endnu højere end normalt - og vi glæder os til at afslutte projektet med denne koncert.


På podiet står Morten Ryelund, der gennem mange år har samarbejdet med LTSO og nu fungerer som kunstnerisk frontfigur i orkesteret. Johannes Søe Hansen, koncertmester i DR SymfoniOrkestret beskriver hans inspirerende orkesterledelse:
"Morten er en sjælden stor musikalsk begavelse. Hans indsigt i og fortolkning af musikken er altid grundigt gennemarbejdet, personlig, nytænkende og yderst overbevisende. Desuden besidder Morten en sjælden evne til at samle den positive og kreative energi, der altid opstår i hans nærvær og bruge den til at få det bedste frem i musikerne." http://mortenryelund.com/om-morten-ryelund/

Christina Bjørkøe er klaversolist i den meget krævende klaverkoncert. Både internationalt og i Danmark er hun en meget vellidt og respekteret musiker med adskillige indspilninger, kammermusikensembler og solistiske toppræstationer. I teenageårene spillede hun også violin - og spillede med i LTSO i flere år inden det endelige valg blev klaveret.

Voksen

Stengt


Studerende

Stengt


Unge under 18 år

Stengt