Det Moderne Græske Køkken møder København
Det Moderne Græske Køkken møder København
Fra 599,00 DKK
Sted
Dato
Tags
Beskrivelse
Deligreco byder d. 15 og 16 maj den berømte græske kok, Konstantina Faklari, velkommen sammen med indehaveren af den prisbelønnede græske vin, Claudia Papayianni, på Gammel Kongevej 170. De er i Danmark for, at promovere det innovative moderne græske køkken, og besøger Deligreco for at kreere en fantastisk menu for vores gæster. Vi invitere derfor alle, til en weekend med mange kolonariske oplevelser, og ikke mindst en lille bid af Grækenland.
Du kan bestille bord direkte hos Deligreco på telefon 3334 0008 eller købe billetter hos Billetlugen.
De 9 serveringer inkl. vin koster 599 kr pr person
Menu
The Starter
- Lækker cremet og delikat spread lavet med kaviar
Taramosalata
- Hjemmelavet kaviar mousse med gyldne sild
serveret med rødbede aioli og pitabrøds chip
The Salad
- Den kendte græske salat møder det molekylære køkken
Greek Salad
- Frisk solmoden græsk tomat gazpacho serveret med
oliven pulver, agurke sauce, feta is og mynte oliven olie
The Sea
- Alt godt fra havet risotto serveret med Trahana pasta,
blækprutter, ouzo, citron confit og blæksprutte blæk
The Meat
- Oplev græsk comfort food i en lækker, moderne og
gourmet version, af den velkendte Moussaka serveret med
lam, vilde svampe, aubergine mousse og basilikum
The dessert and drink
- Her drikker du desserten og spiser drinken
After Dinner
- Græsk kaffe mousse lavet med cognac confit,
søde tomater og madagascar vanille
- Græsk yoghurt smoothie med søde oliven og honning syrup
Vinmenu
Alexandra 2013
P.G.I. Chalkidiki
Malagousia druer
Med den gyldne farve, den intense aromatisk karakter af tropiske
frugter og noter af vilde blomster, giver Malagousia en delikat
fornemmelse i munden, med en behagelig syrlighed, en pebret
eftersmag og en blomstrende smag i ganen.
Claudia CP
P.G.I. Chalkidiki
Økologiske Viognier og Assyrtico druer
Luminous grønlig-gul farve, intense aromatisk karakter af abrikos,
fersken og tropiske frugter. Frisk, med et mildt syreindhold, fuld
mundet og en rund velduftende eftersmag.
Claudia Papayianni Red 2008
P.G.I. Chalkidiki
Økologiske Xsinomavro, Syrah og Cabernet Sauvignon druer
Den dybrød farve med flotte røde nuancer. En sammensat
bouquet af modne frugter og krydderier, sammen med en
diskret tilstedeværelse af træfade. Den blide garvesyer bevare
vinens ungdom og friskhed. Den overdådige og fløjlsagtige
smag giver en lang og behagelig finish.
”Med Deligreco restaurant og butik ønsker vi af hele vores hjerte, at introducere København til det moderne innovative græske køkken. Vi er derfor fantastisk glade og meget stolte af, at få besøg af nogle af Grækenlands førende indenfor græsk gastronomi. Her hos Deligreco bestræber vi os på at lave simpel og nytænkende god græsk mad af høj kvalitet, med økologiske råvarer og med masser af smag. Smagen af Grækenland kan ikke blive mere original, da vi importere mange af vores råvare direkte fra lokale græske producenter. Vi ved mange dansker elsker, at besøge vores land, men I behøver ikke rejse så langt, kom og besøg os på Gammel Kongevej 170.”
– Indehaver af Deligreco Theodore Tsigkas
For yderligere information, kontakt indehaver Theodore Tsigkas.
Tlf. 38 34 00 08, Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg C eller email: info@deligreco.dk
Lokale
Deligreco, Gammel Kongevej 170, 1850 Frederiksberg
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Det Moderne Græske Køkken møder København
Fra 599,00 DKK