Den nære relation mellem mor/far og barn forstærkes gennem de mange godnatsange og salmer, vi synger for vores børn. Dette er afsættet, når komponist og sanger Emil Ritter, pianist Martin Seier og bassist Thomas Raae spiller moderne fortolkninger af lyriske sange og salmer, i mødet mellem den klassiske sangtradition og jazz.

Pris 250 kr. 175 kr. for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret før koncerten.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbudet nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet, og køb af særtilbud via billetto inkluderer altid bordreservation i cafeen. Kommer man i meget god tid før et arrangement og vil opleve udstillingerne før kl. 16, skal man, indtil videre, også forhåndsbooke entrébillet via museets hjemmesiden.

Find billetter til arrangementer hos Nivaagaards Malerisamling her. Nivaagaards Malerisamling er et lille og overkommeligt museum, med stor international kunst. Med skønt kig til Øresund og en stor rododendronpark i baghaven.