Gå dig i balance - mindre stress

28. Oktober 2019, 15:00 - 16:30

Otto Baches Allé, 2300 København


Det er gammel visdom, at muskelbevægelse og tanker hænger sammen, og verdens måske enkleste vej til mindre stress ligger lige for fødderne af os, nemlig at gå naturligt i balance🚶‍♂️🚶‍♀️ 

Måske er du et sted i livet, hvor tankemylderet har overtaget, så du føler dig stresset og energiforladt og har brug for at få ladet kroppens batteri op? 

Så meld dig til denne gå-seance, hvor du får inspiration til, hvordan du via din gangbevægelse kan lade kroppen op fysisk og mentalt. Det er enkle og brugbare værktøjer, som hjælper dig til bedre kropsbalance og jordforbindelse. Det skal mærkes og opleves 👣❤️

Praktisk information:

- Tag passende tøj og sko på alt efter hvordan vejret er.

- Vi mødes på p-pladsen ved indgangen til Kalvebod Fælled. Herfra går vi på stierne og træner teknikkerne.

Underviser:

Bevægelsespædagog og vejleder Lisbeth Olesen arbejder med gangbevægelse, hvor teknik, bevægelseskvalitet og naturlige bevægelsesenergier er væsentlige omdrejningspunkter. 
Jeg har afholdt en lang række gå-kurser, og jeg har efterhånden givet flere enetimer i gang, hvor deltagerne på kort tid har opnået synlige og mærkbare resultater.

Du kan læse mere her www.lisbeth-olesen.dk

Omtale i bogen 'Naturterapi Oplev Naturen - Styrk Livet' https://www.gyldendal.dk/produkter/lasse-thomas-edlev/naturterapi-47504/hæftet-9788702259933, der udkom marts 2019.

Omtale i flere medier, bl.a. her:

https://vorespuls.dk/gang/arti...

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/...år-til-gåning

Bemærk at jeg flere andre gå-arrangementer.