High Tech, Human Health

4. Desember 2018, 09:00 - 16:00

Aarhus Universitet, Aulaen, bygning 1412, Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus

Der er brug for nye løsninger i sundhedssektoren. Det danske sundhedssystem er under stadigt større pres fra en række udfordringer heriblandt et stigende aldersgennemsnit, et voksende antal mennesker med kroniske sygdomme samt borgeres øgede kvalitetskrav.

Der er samtidig øget interesse for nye tilgange til at løse fremtidens udfordringer på sundhedsområdet. Hvordan forstår vi betydningen af de kulturelle aspekter af krop, sundhed og sygdom? Og hvad betyder den digitale og teknologiske udvikling for fremtidens sundhedsinnovation? Det er et væsentligt formål for humanistisk forskning at medvirke til samfundets udvikling, så hvad er det for et sundhedsvæsen vi gerne vil have og hvad skal det tilbyde mennesker?

Fremtidens sundhedssektor kalder på nye indsigter, metoder og løsninger, både når det gælder forebyggelse og rehabilitering. Og kendetegnet for mange af fremtidens løsninger er, at de opstår i krydsfelterne. Der hvor forskellige fagligheder, videnskaber og discipliner mødes og udvikler sig i nye retninger. Derfor bringer vi Arts og Health sammen i en konference den 4. december 2018, hvor vi giver nye innovative bud på fremtidens løsninger til sundhedssektoren.

Læs mere på www.hightechhumanhealth.dk

Hent din gratis billet her

Stengt