Hvad har du lyst til at skabe?

25. September 2019, 20:30 - 24. Oktober 2020, 21:00

Hver aften kl. 20.30 kan du være med til at lave bevidsthedsøvelser. Altså jeg guider dig igennem en række forskellige meditations- og energi øvelser, som vi i fællesskab udføre, så det er tilpasset jer og jeres energi.

Emnerne kommer til at variere fra gang til gang, og varigheden på de forskellige øvelser, kommer også til at variere fra gang til gang. Hver dag starter med at jeg taler lidt om selve emnet eller hvad der lige røre sig den dag, laver nogle energi clearings osv. inden selve øvelsen går i gang.

Alle øvelserne vi være tilgængelige for dig på facebook i en lukket gruppe og på hightail hvor du kan downloade dem til din computer - Hvis du ikke har adgang til facebook, kan du stadig være med (dog ikke live) Du vil i stedet få adgang til optagelserne af øvelserne hver dag.

Hvorår:

Onsdag d. 25. September 2019- d. 24. Oktober 2019

Vi starter hver aften kl. 20.30 - indtil vi er færdige (tidsperioden varierer fra gang til gang) Der kan være enkelte dage hvor tidspunktet bliver ændret, i forhold til øvrige arrangementer. Dette informeres du om i velkomstbrevet eller løbende, hvis det bliver nødvendigt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 28953134 eller på mail access@dorthemie.dk

Nettverk