Jule-picnic i det gamle Spejltelt

7. Desember 2016, 17:15 - 21:00

Spejlteltet, Sortebrødre Torv 1, 5000 Odense

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til Jule-picnic 7. december kl. 17.15 – 21.00 i det fantastiske spejltelt på Sortebrødre Torv, midt i det gamle H.C. Andersen-kvarter. Så tag vennerne, familien eller kollegaerne med, til en hyggelig aften med god mad og drikke, musik og plads til livlig snak.

I år står det odenseanske kvindekor Voices of Witches for underholdningen. Koret synger sammen på efterhånden 14. år og de odenseanske sangerinder emmer af livsglæde, sammenhold og udtryk, når de skyder den af på scenen. Deres repertoire spænder over kendte rock-, pop- og funknumre præsenteret i iørefaldende arrangementer. Sammen med PicnicFyn lover VOW at sørge for julestemning og masser af god energi!

Vi gentager succesen fra sidste år og holder igen PicnicFyn’s store andespil, hvor du kan vinde spænende præmier fra Odenses forretninger og foreninger.

Årets jule-menu er sammensat af det Italienske madhus Al Buon Cibo:

Italiensk antipasto anretning med:
Spyd med lonzino- let røget svinemørbrad fra nord italien- og melon. Spyd med italienske salami og oliven. Bruschetta med tomat, hvidløg og basilikum. Olivenmix og basilikum pesto.

Vitello al forno con salsa al vino rosso- langtidsstegt kalvefilet m/timian og rødvinsauce. Patate sud italia-ovnbagte kartofler med cherrytomater og spinat, krydret med paprika. Grøn mix salat med granatæble og granatæbler-balsamico dressing. Italiensk brød ciabatta og chili hjemmebagt focaccia til.

Mini panna cotta med kirsebær.

Pris pr. person for denne dejlige aften er 150 kr. inkl. jule-menu.

Pladserne er pga. spejlteltets størrelse, stærkt begrænsede, så køb din billet nu og sæt kryds i kalenderen d. 7. December. Drikkevarer skal købes i spejlteltets bar. Medbring selv tallerken, bestik og glas.

Hold dig opdateret på www.picnicfyn.dk.

De varmeste jule-picnic hilsner

PicnicFyn

Billet inkl. julemenu

Ikke tilgjengelig