Kickstart din NYE livsstil - 8 ugers forløb

24. September 2018, 17:00 - 26. November 2018, 18:30

V. M. Brockhuus Ejendomme A/S, Gammel Køge Landevej 55, 2500 København

Vil du inderligt gerne indarbejde en ny livsstil - skabe forandring i dit liv på en måde hvor din krop og din hjerne kan følge med - lave en flydende overgang mod en sundere livsstil, imens du vinker farvel til slankehelvedet? Så fortvivl ej - jeg har en plan!

Meld dig til 'Sund og Slank med balance i hverdagen'. Og slut fred med diverse slankekure!

Forløbet varer 8 uger, og vi mødes 5 gange i alt. Kan du deltage uden at gå til træning, ja, selvfølgelig kan du det! Det her er et individuelt forløb, og min opgave er at hjælpe dig med ud af slankehelvedet. Er der overskud til det, så anbefaler jeg, at du træner 3-4 gange om ugen - enten sammen med mig i FW eller på de mange andre lækre træningstilbud, de har. En kombination af styrke, body and mind og cardiotræning er optimalt, men andre træningsformer er mindst lige så gode.


Se mere på Facebooksiden:

På forløbet bliv Sund og Slank med balance i hverdagen på 8 uger får du:

Målt din bodyage og lavet en kropsanalyse første og sidste gang, vi mødes. Du får dit eget vægtudviklingsskema, så du kan følge med i din udvikling. Her kan du blandt andet se anbefalede værdier for fedt% og BMI. Du får en overordnet (sund) kostplan, som sikrer dig et vægttab, uanset træningsmængde og -form. Du får inspiration og opskrifter på 8 forskellige morgenmadstyper og frokoster + 30 forskellige mellemmåltider og aftensmåltid. Du lærer, hvordan du kan planlægge dine måltider nemt. Og hvordan du med fordel kan spise, når du træner og gerne vil tabe dig! Savner du mere energi i en travl hverdag, så meld dig til forløbet - der er MAX 12 pladser.

Jeg hedder Lise Brinkman, jeg har mere end 17 års erfaring med vægttab, sund livsstil og personlig udvikling. For 20 år siden vejede jeg 94 kg - tabte 30 kg (du får historien) og har gennem de sidste 19 år holdt vægten, fordi jeg valgte at sadle om og ændre livsstil. Mere end 1500 personer har deltaget på mine livsstilsforløb gennem de sidste 17 år.

Vil DU for alvor tage skridtet mod et lettere og sundere liv?


Forløbet henvender sig til dig, som har udfordringer med:
• Overvægt
• Livsstilsmedicin
• Humørsvingninger
• Overspisning
• Planlægning og struktur
• At prioritere - vælge til og fra
• En endeløs træthed.

Er du bare møg TRÆT af endeløse slankekure, så meld dig til forløbet - der er KUN 15 pladser.
Meld dig til, inden pladsen bliver taget foran næsen på dig.

Hver gang er der:

inspirerende måltidsbilleder gennem forløbet.

Annette indfriede sine tre mål på livsstilsforløbet. Allerede efter 10 uger kvittede Annette sin blodtryks- og kolesterolmedicin, som hun har taget i 12 år. Hun blev mere aktiv i sin hverdag - derudover vinkede hun farvel til 10 kg. Som bonus fandt Annette ud af, at hun har en familie, der hellere vil spise lækker, velsmagende og sund mad end alt det gamle, traditionelle hver eneste dag.

Trænger du til at give dig selv plads?

Få de ekstraordinære redskaber til den livsstil du drømmer om på mit 8 ugers forløb, hvor du har fokus på dig, din krop og dine behov - ikke alle andres!

Jeg er uddannet Professionsbachelor i ernæring og sundhed og køkkenleder. Er certificeret sportstrainer og NLP Business Practitioner. Derudover er jeg instruktør i Pilates, Yoga, BikeFit, Cirkeltræning, Reformer, 6-D sliding, AquaGym, Aqua Pilates.

Pris
KUN kr. 2.499,- (normalpris kr. 3.499,-)

Pris
2 måneders forløb (4 mødegange) + 2 Livsstils Coaching KUN kr. 3.499,- (normalpris kr. 4.999,-)


Sted
Gl. Køgelandevej 55, 5 sal, 2500 Valby

Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til Lise på info@lisebrinkman.dk. Du er også velkommen til at ringe på 21 62 72 59.


2 måneders forløb - 8 mødegange

Stengt

Kickstart din NYE livsstil - 4 mødegange + 2 opfølgende livsstilscoachings

Stengt