Kombuchasmagning og levende kursus
Kombuchasmagning og levende kursus
Fra 330,00 DKK
Sted
Dato
Beskrivelse
Vi har arbejdet med fermentering i mange år efterhånden, og i vores mad finder man ofte fermenteret elementer - og særlig honning, som har en helt særlig evne til at indfange sæsonen dufte fra naturen.
Kombucha er en anden fermentering, som vi har fast på kortet. Kombucha er oprindeligt fermenteret te, der starter ved hjælp af en kultur - en SCOBY (Symbiotic Colony of Bateria and Yeast ), og stammer oprindelig fra asien, hvor den kan spores tusinde år tilbage.
Klassisk kombucha er lavet på te, men hos os bruger vi elementer fra naturen omkring os, når vi brygger vores kombucha. Sommertider søder vi med honning, så hedder drikken en Jun og er mild og fin i sin smag af honning og blomster. Vi passer dagligt vores kombucha og jun - fodre dem, smager og justerer. Når de smager dejligt kommer vi dem på flakser med låg og karboniserer dem herved, så de får en fin perlende brus.
Komcuha og jun er et meget fint alternativt til vin. Nogle er søde, andre er mere vinøse - alle er ekstremt sunde med et høj niveau af mælkesyrebakterier.
Kom og smag og lær mere om kombucha når vi afholder vores tilbagevendende søndagskurser hele sommeren.
Vi starter formiddagen med en smagning og introduktion - hvad er fermentering og hvad sker der i en kombucha. Herefter taler vi om sæson og smage og dufte i naturen nu - hvad kan kommes på flaske. Herefter får alle en SCOBY og et fint glas, og komponerer en kombucha til at tage med hjem.
Vi afslutter formiddagen med en kartoffelmad og et dejligt levende glas vin i køkkenet.
Søndag kl.10.30-12.00
Pris 330kr
Børn under 12 kan deltage gratis i følgeskab med en voksen.
Arrangør
Lokale
BIRKEMOSEGAARD. Gårdbutik, Køkken og Landbrug, Oddenvej 165, 4583 Sjællands Odde
Hjelp - FAQ
-
Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?
Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?
Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.
-
Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?
Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.
-
Hvor finner jeg lenkene til netteventer?
Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.
-
Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?
Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.
Kombuchasmagning og levende kursus
Fra 330,00 DKK