Koncert: En aften i musikalsk selskab med Lasse og Matilde

2. November 2018, 19:30 - 21:30

Kongensgade 66, 5000 Odense, Danmark, Kongensgade 66, 5000 Odense


Byens Højskole er meget glade for at kunne præsentere den første koncert i ”Salen”.
Vi dækker op til en herlig aften i musikalsk selskab med Lasse og Mathilde den 2. november 2018 kl. 19.30.

Det er mere end 40 år siden, at Lasse og Mathilde startede som duo som repræsentanter for Fyn og omegn. De blev en institution på den danske musikscene. Utallige musikere i ind- og udland har spillet koncerter og turneret med duoen som i årtier har stået for høj kvalitet – komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.

Lasse og Mathilde er i dag musikalske ikoner også blandt de yngre generationer. Den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden og på Fyn. De er danske ind til benet, ja, men henter masser af inspiration fra hele verden.

De to kunstnere har kant, duoen er altid søgende og levet liv på godt og ondt givet stof til nye tekster, repertoiret består af tekster til eftertanke og latter – og indimellem en skarp kommentar til vores tids tone.

Hvad kan vi forvente når Lasse og Mathilde indtager salen i Byens Højskole? Udover violin, guitar og to varme stemmer? Jo, et herligt mix af det ovennævnte. Fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke og indimellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, krydret med underfundig humor. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Der venter os en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra den danske duo.

Koncerten med Lasse og Mathilde er den første i en række af koncerter i Byens Højskole. I Byens Højskole sætter vi stemning, rammer og scene til værdifulde oplevelser. Højskole i og til tiden.

Dørene åbner kl. 19.00, hvor der også er mulighed for at købe kaffe, kage og kolde drikke.

Billet, voksen

Stengt